Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Racii se relaxează, Fecioarele intră în conflict cu persoanele dragi

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Racii se relaxează, Fecioarele intră în conflict cu persoanele dragi

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Racii se relaxează, Fecioarele intră în conflict cu persoanele dragi
Sursa foto: Foto: Pexels.com
29 Mar 2019   •   21:50

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Berbec. Îți dedici timpul zonei financiare. Vrei să rezolvi mai multe probleme legate de bani și eventual să reușești să îți organizezi mai bine acest sector.

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Taur

Îți petreci timpul alături de un prieten vechi. Reușiți să comunicați chiar și atunci când niciunul dintre voi nu scoate un sunet. Te bucuri de timpul petrecut împreună.

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Gemeni

Nu mai vrei să rogi pe nimeni să rămână în viața ta. Ești hotărât să nu mai faci compromisuri când vine vorba de lucrurile care îți plac.

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Rac

Weekendul acesta îl dedici relaxării. Petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință și te bucuri de o carte sau de un film bun.

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Leu

Petreci timp cu acea persoană specială din viața ta. Vă bucurați de intimitate și reușiți să vă conectați la un nivel mult mai profund.

HOROSCOP WEEKEND 30 - 31 martie. Fecioară

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană dragă ție după ce auzi niște zvonuri. Încearcă să verifici mai atent informația.

Mai multe pe jurnalul.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close