Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 12 mai. Scorpionii sunt vedetele zilei

Horoscop zilnic, 12 mai. Scorpionii sunt vedetele zilei

Horoscop zilnic, 12 mai. Scorpionii sunt vedetele zilei
12 Mai 2016   •   08:15

Berbec

Împreună cu persoanele dragi ai putea desfășura astăzi activități recreative sau poți planifica călătorii îndepărtate și studii comune. Totuși este posibil să apară divergențe de opine care pot fi depășite cu puțină bunăvoință. Pe de altă parte tocmai diferența de gândire și, uneori, dezbaterile aprinse alcătuiesc farmecul vieții și al relațiilor interumane. Fii chibzuit la cheltuieli, pentru că tendința celorlalți, mai mult sau mai puțin conștientă, este de a se baza pe tine.

Taur

Este nevoie de tine acasă, în plan familial. Fie sunt treburi gospodărești restante și trebuie să le rezolvi urgent, fie un membru al familiei, o rudă apropiată au nevoie de sprijinul tău material sau moral. Tu ești artizanul programului zilei, astfel că organizându-te eficient vei reuși să rezolvi totul cu bine. Este posibil să simți că ai nevoie de sprijin în luarea deciziilor și bine ar fi să apelezi, cu încredere, la cineva cunoscut și experimentat în ale vieții.

Gemeni

Relațiile cu anturajul apropiat și călătoriile pe distanțe scurte reprezintă tema principală a zilei. Discuțiile pot aduce informații prețioase, atât pentru sănătate, cât și pentru lămurirea contextului profesional în care te afli. Există conflicte mocnite, în umbră, mai ales la serviciu. Însă, mâna divină te protejează discret, astfel că este bine să-ți îndeplănești treburile fără rezerve. Vorbește puțin și mai ales evită să povestești despre vulnerabilitățile sau greșelile tale.

Rac

Se pare că primești bani astăzi, fie salariul, fie favoruri sau cadouri destul de consistente. Apoi, pe măsură ce se scurg orele zilei, elenal de a munci și mai mult și cu mai multă implicare, te ajută să-ți dezvolți activitatea profesională pe termen lung. Este bine să faci lucrurile cum crezi tu că este mai bine, dar și prin prisma experienței de viață personală și profesională acumulată. Rezervă momente și pentru a hoinări prin magazinele preferate.

Leu

Ești în vervă astăzi, reușind astfel să aduni în preajma ta mulți admiratori. Sunt momente bune pentru a face un bilanț al evenimentelor în care ești implicat. Ușor vei observa aspectele slabe și cele tari ale proiectelor tale. Renunță la oamenii care îți obstrucționează progresul sau la cei care vor să stea pe lângă tine, numai de dragul farmecului pe care îl emani sau datorită poziției tale sociale. Detașează-te de cotidian după-amiază și plimbă-te în aer liber.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close