Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 18 aprilie 2016. Azi, verifică de două ori ce auzi sau citeşti

Horoscop zilnic, 18 aprilie 2016. Azi, verifică de două ori ce auzi sau citeşti

Horoscop zilnic, 18 aprilie 2016.  Azi, verifică de două ori ce auzi sau citeşti
18 Apr 2016   •   08:43

Horoscop 18 aprilie Berbec: Verifică de două ori ce auzi sau citeşti, azi. La prima vedere poate părea ceva grav, care te afectează, însă sunt şanse mari să te înşeli.

 

Horoscop 18 aprilie Taur: Primeşti o veste proastă la locul de muncă, au loc nişte schimbări care te afectează. Mai rău e că eşti predispus să exagerezi, ceea ce nu ajută.

 

Horoscop 18 aprilie Gemeni: Este o zi în care este foarte posibil ca aparatura pe care o foloseşti zilnic să facă figuri. Fă din asta un pretext pentru a face ceva diferit.

 

Horoscop 18 aprilie Rac: Socializezi mult şi faci schimb de informaţii preţioase cu multe persoane. Fii receptiv la ocaziile de a te împrieteni cu oameni noi.

 

Horoscop 18 aprilie Leu: Fă un efort pentru a pune casa la punct încă de dimineaţă, căci este foarte posibil să primeşti musafiri surpriză. Vor aduce veşti plăcute.

 

Horoscop 18 aprilie Fecioară: Încearcă să nu mai depui eforturi exagerate pentru a controla tot ce se petrece în viaţa ta. Lucrurile se aranjează mai bine de la sine.

 

Horoscop 18 aprilie Balanţă: Faci mari eforturi pentru a fi independent din punct de vedere financiar, însă acel moment nu a venit încă. Mai ai câteva piedici de trecut.

 

Horoscop 18 aprilie Scorpion: Primeşti nişte veşti de la prieteni care te umplu de curiozitate. Seara ţi-o petreci în faţa computerului, făcând muncă de cercetare.

 

Horoscop 18 aprilie Săgetător: Imaginaţia ta pare că a scăpat de sub control. Faci tot felul de planuri şi îţi notezi idei de urmat în viitor. Înceară să nu te suprasoliciţi.

Citește horoscopul integral pe astrocafe.ro.

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close