Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2016. Fii atent astăzi la posibilitățile noi de a crea ceva

de S.T.    |    20 Ian 2016   •   08:34
Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2016. Fii atent astăzi la posibilitățile noi de a crea ceva Foto: Pixabay.com
Horoscop 20 ianuarie. Berbec

Luna se afla in Gemeni si iti dezleaga limba, probabil in exces uneori, asa ca fii atent ce si cui comunici, ce si unde scrii si mai ales ce semnezi. Din dorinta de a innoi ceva in relatiile si viata ta, e posibil sa treci cu vederea detalii esentiale si sa regreti ulterior deciziile luate astazi. Asadar, e de preferat sa ai ceva mai multa rabdare si discretie. Cuvintele si comunicarea fac si desfac totul, depinde cum le folosesti.

Horoscop 20 ianuarie. Taur

Toate gandurile si intentiile par sa duca la bani. Luna aflata in Gemeni activeaza zona banilor si a acumularilor materiale, insa aspectele sunt destul de incordate, indicand o anumita impulsivitate in decizii financiare dar si necesitatea de a-ti reevalua bugetul si a fi mai atent cu administrarea lui. S-ar putea ca niste plati restante sa nu mai poata fi amanate, iar cheltuielile nesabuite te pot conduce spre impas. Cu alte cuvinte, astazi e bine sa fii rezervat si cat mai atent cu banii.

Horoscop 20 ianuarie. Gemeni

Pentru tine, Luna in semnul tau solar e si nu e un aliat, depinde cum te folosesti de energia acesteia. Pe de o parte, exista premize pentru impulsivitate, agitatie si nerabdare, insa in acelasi timp, e o zi excelenta pentru a initia discutii pentru care nu ai avut curaj, starea necesara sau cuvintele potrivite. Tine minte ca interactiunile cu oameni si spatii noi sunt de bun augur astazi, asa ca fii deschis spre a explora cat mai multe posibilitati si idei.

Citește articolul integral pe jurnalul.ro.

Parteneri
x close