Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodiile care vor fi singure de Revelion. Se despart chiar de sărbători

HOROSCOP. Zodiile care vor fi singure de Revelion. Se despart chiar de sărbători

24 Noi 2019   •   20:04
HOROSCOP. Zodiile care vor fi singure de Revelion. Se despart chiar de sărbători
Sursa foto: foto- Pexels

Noapte dintre ani este unul dintre cele mai așteptate evenimente. Deși poate v-ați ales deja rochia mult visată sau cea mai frumoasă cravată, zodiacul nu indică semne prea bune pentru unii nativi. Aceștia riscă să se despartă chiar de Revelion și deși poate părea o tragedie, trebuie să ia acest lucru drept o experiență din care să învețe.

LEU

Leii vor trece printr-o perioadă destul de dificilă până la sfârșitul anului. Însă, deși acum li se pare o decizie grea, despărțirea de partener le va schimba viitorul într-unul mult mai strălucit. Acești nativi iubesc foarte pătimaș. De aceea, dacă se află într-o relaxație toxică, în care monotonia s-a instalat deja de mult timp, este momentul să pună punct. Trebuie să-și adune toate forțele și să se gândească în primul rând la ei. Nu are rost să stea cu cineva doar din obișnuință, pentru că nu se vor simți niciodată satisfăcuți nici din punct de vedere intelectual, nici din punct de vedere sentimental. Anul viitor le va dărui cu siguranță o altă persoană care să le merite dragostea și sacrificiile pe deplin.

Continuarea aici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close