Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care vor supravieţui şi dacă vine Apocalipsa

HOROSCOP. Zodiile care vor supravieţui şi dacă vine Apocalipsa

HOROSCOP. Zodiile care vor supravieţui şi dacă vine Apocalipsa
Sursa foto: sursa foto: Pixabay.com
24 Apr 2018   •   08:07

Nu există zodii bune sau rele. Cu toate acestea, anumite zodii au primit o doză de mare intuiţie, deteminare şi forţă încât ne face să credem că vor supravieţui şi în cele mai dificile situaţii.

Sigur, este o glumă, scrie one.ro. Iată care sunt ele:

Berbec

Sunt lideri înăscuţi şi au în sânge instinctul de supravieţuire. Berbecul iubeşte să experimenteze noul, să se aventureze pe tărâmuri necunoscute, să fie activ. De multe ori, nativii acţionează fără să se gândească, dar au o capacitate extraordinară de a se orienta rapid în orice situaţie. În situaţii de criză, Berbecul are o rapiditate uluitoare prin care reuşeşte să găsească soluţii, să se adapteze, să fie primul! Berbecul nu ştie să renunţe, aşa că e foarte posibil ca dacă lumea se va sfârşi ... el să supravieţuiască!

Fecioară

Nativii au o gândire analitică, cu o memorie foarte bună şi sunt ancoraţi în realitate. Nu le place să fie luaţi pe nepregătite, aşa că vor pregăti atent fiecare detaliu al activităţilor lor.

Fecioara gândeşte în perspectivă şi ia în calcul orice posibil efect al acţiunilor ei, aşa că dacă va intui că vine apocalipsa... va găsi o soluţie!

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close