Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul dragostei pentru perioada 7-11 martie. Ce zodie are șanse să se îndrăgostească din nou

Horoscopul dragostei pentru perioada 7-11 martie. Ce zodie are șanse să se îndrăgostească din nou

Horoscopul dragostei pentru perioada 7-11 martie. Ce zodie are șanse să se îndrăgostească din nou
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Mar 2018   •   21:49

Că tot suntem la începutul primăverii, iar despre iubire se spune că renaște în această perioadă precum vremea, iată ce zodii au șanse să se îndrăgostrească în perioada 7-11 martie.

Berbec: În această săptămână, ai toate şansele să cunoşti pe acel cineva care să îţi pună capac. Ai nevoie de cineva care să te scape de încăpăţânarea de care dai dovadă, deci de o persoană care e mai puternică decât tine. Cel mai probabil poate fi vorba de un şef sau de un bărbat cu mai multe cunoştinţe decât tine, iar autoritatea acestuia să devină foarte atrăgătoare pentru tine.

Taur: Nu ar strica să aduci ceva nou în relaţia ta amoroasă în aceste zile. E posibil ca momentul în care plictiseala să se instaleze comod să nu fie prea departe, aşa că ia măsuri de prevenţie. Dacă eşti singură, nu da curs oricărei invitaţii din dorinţa disperată de a socializa şi de a-ţi găsi un partener cu care te poţi distra din când în când.

Gemeni: A sosit momentul în care vei simţi cu adevărat că trebuie să te aşezi la casa ta. Ai obosit de atâtea aventuri şi distracţie, de aceea e timpul să treci la următorul nivel. Cunoşti aproape totul în materie de bărbaţi, aşa că alegerea nu ar trebui să fie una dificilă. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie serioasă, e posibil să vrei exact contrariul.

Rac: Se anunţă veşti bune pe plan personal în această săptămână, dar asta nu înseamnă că toate vor merge exact aşa cum ţi-ai dori. E posibil ca unele planuri cu partenerul de viaţă să fie date peste cap, însă vei reuşi să compensezi cumva pierderea suferită. Ai mai multă grijă ca voi doi să nu vă plictisiţi, iar acest lucru vă va îmbunătăţi relaţia simţitor, scrie eva.ro.

 

 

 

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close