Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul iubirii, cu Cristina Demetrescu. Posibilă cerere în căsătorie pentru Fecioare, idilă "în uniformă" pentru Raci

Horoscopul iubirii, cu Cristina Demetrescu. Posibilă cerere în căsătorie pentru Fecioare, idilă "în uniformă" pentru Raci

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul iubirii pentru luna februarie 2023. Fecioarele ar putea avea parte de o cerere în căsătorie, dacă îşi doresc asta, în timp ce Racii sunt visători şi ar putea avea parte de o idilă "în uniformă".

Horoscopul iubirii, cu Cristina Demetrescu. Posibilă cerere în căsătorie pentru Fecioare, idilă "în uniformă" pentru Raci
Sursa foto: Antena 3 CNN | Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    13 Feb 2023   •   18:37

"Venus în Peşti, în teorie, ar trebui să aducă puţină pace, însă este în faza aceea de iubire care trebuie să dăruiască, iar cei care aşteaptă ca de Ziua Îndrăgostiţilor doar să primească nu se potrivesc cu Venus în Peşti pentru că fericirea constă în ceea ce oferi şi felul în care simţi să oferi, nu neapărat să te aştepţi ca partenerul să îţi facă o surpriză.

Aceştia s-ar putea să fie dezamăgiţi. Pe altă parte, avem un Mercur, planeta mentalului, care este în zodia Vărsătorului şi Mercur a intrat în faza lui de inteligenţă maximă, de idei geniale, de idei isteţe, dar opoziţia de la Luna Neagră face în aşa fel încât să se intersecteze cu anumite minţi înguste, cu un anumit tip de orgoliu şi nu o să vorbesc doar de dragoste pentru următoarele două săptămâni la modul general, dar mare atenţie la demisii, de ruperi de colaborări, pentru că lumea s-ar putea să vină cu o idee la locul de muncă şi să se izbească de o minte refractară şi nu mai vrea.

Vizionarii ar putea să câştige, dar acolo este vorba despre foarte multă răbdare, ceea ce stelele, în această perioadă, nu prea aduc ca zestre. Vorbim şi de comunicări telepatice, chiar şi la oameni aflaţi la distanţă, oameni care comunică prin suflet. Asta este o perioadă care aduce aşa ceva şi este foarte bine să ştii că şi dacă nu primeşti un telefon de la persoana iubită sau care presupui tu că este persoana iubită, poţi să îi transmiţi un gând.

Nu în ultimul rând, avem parte de o Lună Nouă în zodia Peşti pe data de 20 februarie şi o să fim toţi mai melancolici, mai meditativi. Un ultim lucru apropos de Venus care, pe data de 21 februarie trece din zodia Peşti, care vorbeşte despre exaltare, despre ceea ce dăruieşte, şi intră în zodia Berbec. Cuplurile vor sări peste nişte etape, după care o să se întrebe: oare ce n-a funcţionat? Venus ia mai multă viteză din acest punct de vedere. Chiar dacă intră în Berbec, să nu ardem etapele", a explicat Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii Vorbeşte Lumea.

Citeşte şi: Horoscop martie 2023, cu Cristina Demetrescu. Racii se îndreaptă spre credinţă, Fecioarele spre divorţuri, separări

Horoscopul iubirii pentru Berbec

Până pe 21 februarie, Berbecii sunt puţin mai meditativi, este bine să viseze pentru că s-ar putea să fie nişte admiratori secreţi, iar după data de 21 februarie o să îşi arate faţa. Pentru Berbec, totul este posibil în această perioadă, dar, foarte mare atenţie, Luna Neagră este în Leu, pe Casa Iubirii, deci nu chiar tot ce zboară se mănâncă. Trebuie să mai selecteze şi ei.

Horoscopul iubirii pentru Taur

Pentru Tauri, o relaţie de prietenie mai veche sau mai nouă s-ar putea transforma în iubire. Taurii îşi sporesc şansele pentru a cunoaşte pe cineva dacă socializează sau chiar merg la o întâlnire, cu colegi mai vechi, nu se ştie niciodată de unde sare iepurele. Este o perioadă foarte interesantă din acest punct de vedere şi după data de 21 februarie o să simtă mici scântei de care nu sunt siguri şi atunci Taurii o să le treacă la capitolul secrete, nu vor să exprime ceea ce simt în interior.

Horoscopul iubirii pentru Gemeni

Gemenii nu au prea multă parte de dragoste în această perioadă, dar au foarte multă parte de atracţie fizică. Ar putea să rescrie Luceafărul dacă este vorba să îşi dorească să cucerească pe cineva. Nu sunt discuţii foarte sincere, dar merg la sufletul celui care nu se gândeşte că poate Geamănul îşi păstrează tendinţa raţională. Relaţii scurte, dar bazate pe chimie. Atenţie la aceste teambuilding-uri pentru că Venus trece pe Casa Şefilor sau a Colegilor, nu cumva Geamănul să fie curtat de o persoană într-un cadru profesional şi pe acolo umblă iubirea pentru Gemeni, dar nu în ultimul rând, şi prietenii le pot face cunoştinţă cu cineva.

Horoscopul iubirii pentru Rac

Racii sunt foarte visători, nu prea ştim unde este graniţa între realitate şi iluzie în cazul lor, dar s-ar putea ca pentru ei, persoanele pe care le întâlnesc la facultate sau persoane de dincolo de graniţele ţării, idile la distanţă, poate chiar la biserică. Racii au posibilităţi undeva prin zone de genul acesta să cunoască pe cineva. Nu în ultimul rând, ar putea să aibă o problemă, un necaz cu vreun accident, să se adreseze unor autorităţi şi poate iese acolo o idilă cu cineva în uniformă.

Horoscopul iubirii pentru Leu

Leul este vulnerabil în această perioadă, ar putea să fie victimă, este o categorie de Lei, pentru că dacă este frumos sau frumuşică, ar putea fi luat de cineva drept trofeu. În acelaşi timp, Leii pot fi şi periculoşi pentru că dacă dorinţa lor depăşeşte puterea de a dărui dragoste nu îi opreşte nimic în a-şi realiza visurile şi scopul. De exemplu, vrei să faci un copil, dar nu mai contează cu cine. Viaţa Leilor este puţin tulbure în această perioadă. Ar putea să aibă noroc cei care sunt la a doua căsătorie şi cei care au o idilă dincolo de graniţele ţării.

Vezi şi: Horoscop pentru 2023, cu Cristina Demetrescu. Zodiile care au noroc tot anul

Horoscopul iubirii pentru Fecioară

Fecioara este pe teritoriul ispitelor în această perioadă. Mai multă atenţie pentru că este zodia salvatorilor şi văd o persoană care au o adicţie şi spun că ei o pot salva. Nu este foarte de bun augur. Totuşi, Fecioarele căsătorite au parte de împăcare, de iubire şi de dovezi de dragoste în această perioadă. Nu în ultimul rând, există acolo posibilitatea unei cereri în căsătorie pentru Fecioarele care aşteaptă aşa ceva.

Horoscopul iubirii pentru Balanţă

Balanţa se poate îndrăgosti de un coleg de serviciu sau chiar de terapeutul unde merge să se trateze. Mare atenţie pentru că 2023 le aduce perspective de căsătorie, deci orice întâlnire trebuie tratată cu seriozitate. E un lucru foarte bun pentru ele. Atenţie la trio-urile amoroase pentru Balanţe că s-ar putea să nu fie de bun augur.

Horoscopul iubirii pentru Scorpion

Scorpionii îl au pe Venus de partea lor pe Casa Iubirii, urmează şi o Lună Nouă în Peşti pe data de 20 februarie şi primesc de la 2023 ceea ce 2022 nu le-a adus, deşi au tot sperat. O să le aducă în perioada asta ceea ce karma i-a împiedicat să primească. Aveau ceva de plătit din urmă şi acum ajung la scadenţă. Este exact momentul în care spui: nu mai aşteptam să se întâmple anumite lucruri. Totuşi, le recomand locurile de distracţie: spectacol, teatru, concerte şi pe la serviciu, în pauză, pe drum către serviciu, ar putea să întâlnească pe cineva.

Horoscopul iubirii pentru Săgetător

Săgetătorii sunt în cea mai bună parte a vieţii lor din punct de vedere al iubirii. Iubirea poate să apară în orice secundă, în orice moment şi este cea mai largă variantă de posibilităţi cu condiţia să creadă. Cei care pleacă undeva cu bagajul făcut, pentru că lor le plac aventurile, dincolo de graniţele ţării sunt nişte capcane. Nu vă duceţi unde nu cunoaşteţi.

Horoscopul iubirii pentru Capricorn

Totul poate să plece de la o joacă, de la un mesaj pe telefon, un cuvânt s-ar putea să deblocheze anumite sentimente refulate ale Capricornilor, pentru că sunt persoane mai rezervate, mai reci şi mai sceptice, dar ceva le ajunge la suflet, poate chiar ideea de se confesa unui coleg de serviciu. Se pot îndrăgosti chiar şi de un personaj din carte. Dacă citeşti o carte sau vezi un film, chestia asta te ajută să îţi eliberezi nişte emoţii. Să primească cu bucurie invitaţii de a se duce în vizită la cineva.

Horoscopul iubirii pentru Vărsător

Vărsătorii sunt foarte glumeţi, simpatici, comici şi s-ar putea să cucerească cu asta, însă nu sunt foarte dispuşi să ofere dragoste, dar vor să îşi valideze anumite lucruri şi mai degrabă au nevoie de cineva lângă ei. Cei tineri ar putea fi la prima iubire. Mare atenţie la declaraţii. Nu ţineţi în voi sentimentele, spuneţi-le, pentru că dacă le ţineţi pentru voi lucrurile se blochează acolo.

Horoscopul iubirii pentru Peşti

Peştii îl au pe Venus, se bucură de el, arată bine, se simt bine, sunt curtaţi, se bucură de atenţie şi din cauza asta încep să arate mai bine, dar apare iubirea salvatoare. Cineva îi scoate dintr-o posibilă relaţie blocată sau ei intră într-o poveste mai tulburătoare, un pic cu mai multe probleme, ajutând pe cineva să iasă din această problemă. Iubirea-sacrificiu.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close