Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul iubirii pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie. Zodiile care vor plânge amarnic

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie. Zodiile care vor plânge amarnic

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie. Zodiile care vor plânge amarnic
23 Feb 2018   •   17:09

Săptămâna 26 februarie - 4 martie se anunţă una plină de dragoste şi de armonie în cuplu. Nu pentru toate zodiile, însă, pentru că dacă pentru unele soarele va răsări şi va fi doar lapte şi miere, pentru alţi nativi situaţia nu este deloc roz.

Berbec - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Lucrurile sunt excelente, mai ales dacă nu ai o relaţie şi eşti singură. Cineva va bate la uşa ta şi trebuie să fii pe fază, poate este chiar Cupidon care îţi dă veşti bune.

Taur - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Cert este că odată cu schimbarea locului de muncă se anunţă modificări şi în viaţa personală. Admiratorii vor face rând să ajungă la tine, iar tu trebuie să ştii să alegi ce este mai bun.

Gemeni - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Viaţa sentimentală nu este atât de bună în această perioadă, însă important este că lucrurile îţi merg bine în plan profesional şi cu multă răbdare vei putea găsi chiar şi sufletul pereche.

Rac - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Dacă oferi lucruri frumoase, acestea se vor întoarce. Îţi merge bine şi trebuie să ai grijă de această stare de euforie în relaţie pentru ca să nu dispară.

Leu - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

La capitolul iubire o duci excelent şi asta este tot ce contează. Avem şi un sfat pentru tine, încearcă să oferi şi tu la schimb pentru ca nimic nu-i mai frumos decât să împărtăşeşti dragostea ta.

Fecioară - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Eşti o persoană iubită şi nu duci lipsă de admiratori, dar tu ştii ce este cel mai bine pentru tine şi nu trebuie să accepţi orice oferă. Prinţul mult dorit va apărea în viaţa ta atunci când te vei aştepta cel mai puţin.

Balanţă - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Schimbătile de stare pe care le ai îl pot face pe partener să creadă că nu eşti persoana potrivită pentru el. Trebuie să comunicaţi şi să vedeţi cu adevărat dacă lucrurile pot fi bune pentru voi împreună.

Scorpion - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Îţi recomandăm să te concentrezi pe familie şi mai puţin pe carieră. În plan profesional totul merge bine, aşa că atenţia ta trebuie să fie focusată pe partener pentru că, nu-i aşa, el este cel care îţi oferă energia necesară pentru tot.

Săgetător - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Este o săptămână potrivită pentru o ieşire în oraş. Fă-i o surpriză partenerului şi invită-l tu la cină şi vei vedea că lucrurile vor începe să meargă mult mai bine pentru voi.

Capricorn - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Dacă te-ai certat cumva cu partenerul tău trebuie să-i arăţi acest lucru şi să faci primul pas spre împăcare. Relaţia voastră este foarte puternică şi ar fi păcat să o irosţi din lucruri mărunte.

Vărăstor - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Ai o relaţie frumoasă, dar monotonia a început să se simtă, astfel că cel mai bine este să vă surprindeţi reciproc cu mici atenţii. Fie că mergeţi într-o vacanţă sau pur şi simplu staţi împreună acasă la un film romantic, cert este că trebuie să ieşiţi din anonimat pentru că relaţia voastră va avea altfel de suferit.

Peşti - HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 februarie - 4 martie

Dacă aţi avut o mică ceartă sau o neînţelegere încearcă să nu iei o decizie pe care să o regreţi mai târziu. Comunicarea este cea mai bună soluţie, iar la final vei fi recunoscător că nu te-ai grăbit cu decizii care nu aveau niciun rost pentru voi.

Sursa: spynews.ro.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close