Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul lunii martie 2018. Zodiile care încep o nouă etapă a vieții

Horoscopul lunii martie 2018. Zodiile care încep o nouă etapă a vieții

Horoscopul lunii martie 2018. Zodiile care încep o nouă etapă a vieții
Sursa foto: sursa foto: Pixabay.com
26 Feb 2018   •   15:02

HOROSCOP MARTIE 2018 BERBEC

Dragoste. Prima săptămană din martie 2018 este palidă în materie de relații, poate chiar incomodă. Prin urmare, nu este cazul să faci planuri mari pentru Ziua Mărtisorului.

Totuși, îți poți făuri speranțe pentru 8 Martie și toate celelalte zile pană la sfârșitul lunii, fiindcă la 7 martie intră în zodia ta Venus, planetă senzualitătii, a iubirii și a armoniei și, în cazul Berbecilor, stăpana casei relațiilor. Trecerea lui Venus prin Berbec promite sansă în dragoste, înțelegere în cuplu și ocazii fericite care favorizează curtarea, flirtul, amorezarea, impăcările, distracțiile și bunăstarea comună.                                                                                                                     

HOROSCOP MARTIE 2018 TAUR

Dragoste. În martie 2018, Taurii se pot bază pe Marele Benefic, Jupiter, care tranzitează pană în noiembrie casă cuplului Taurului.
Totuși, nu este cazul să visezi doar la lapte și miere. La 17 martie Marte, stăpanul casei cuplului Taurului, își începe ciclul retrogradării, care-l va purta du-te vino între Capricorn și Vărsător. Acest ciclu va dură, că și tranzitul lui Jupiter, pană în noiembrie și va marca o perioadă de analize, testări, reconsiderări, situații complexe și modificări neașteptate ale cursului lucrurilor.
Primele efecte ale ciclului retrogradării lui Marte apăr în a două jumătate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, așa că ai face bine să cercetezi cu luare-aminte toate noile situații 

Horoscop martie 2018, complet pe A1.ro.                                                                                                                                                                                                            

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close