Antena 3 CNN Horoscop  Horoscopul lunii martie. Cele mai vizate zodii: Capricorn şi Gemeni

 Horoscopul lunii martie. Cele mai vizate zodii: Capricorn şi Gemeni

 Horoscopul lunii martie. Cele mai vizate zodii: Capricorn şi Gemeni
02 Mar 2018   •   10:22

Horoscopul lunii martie aduce o mulţime de noutăţi şi veşti bune pentru toate zodiile. Cum va sta fiecare nativ cu sănătatea, cum îi va merge în plan profesional, dar şi cât de puternică va fi dragostea pentru fiecare, toate acestea le veţi afla în continuare din horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.

HOROSCOPUL LUNII MARTIE: Berbec

O prima parte a lunii ceva mai relaxata pentru nativii Berbec, in care parca nu apar acele evenimente care sa ii tina in priza ori sa le stimuleze adrenalina. In schimb, este o perioada excelenta pentru refacere, pentru odihna, meditatie sau analiza in marginea schimbarilor relativ recente din viata lor (personala sau profesionala). Reflecteaza la decizii luate in pripa, fara o baza consistenta si cauta remedii, schimbari, imbunatatiri.

Preocuparile legate de un proiect demarat la sfarsitul anului trecut sau la inceputul acestuia ii fac sa caute variantele cele mai avantajoase de finantare ori ii determina sa insiste in demersurile de recuperare a unor sume ce li se cuvin ori pe care le-au castigat in urma unui proces.

Schimbare evidenta de ritm pentru ei incepand cu ziua de 7 martie, in care Mercur si Venus intra brat la brat in semnul lor. Dupa ce au fost pentru o perioada intr-un oarecare con de umbra, reapar in viata lor persoane, oportunitati sau pur si simplu le vine chef de viata si de actiune astfel incat transpun in realitate ideile si concluziile pe care le-au tras pana atunci.

De tot felul de intalniri interesante au parte incepand cu ziua de 7 cei ce sunt singuri, in cautarea unui partener de viata. Cei care sunt intr-o relatie dar se simt nemultumiti, considera ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu partenerul si mai ales daca a existat un conflict (mocnit) recent, iau acum in considerare separarea.

Mare incarcatura sufleteasca in primele doua decade ale lunii (in special in prima saptamana): au tendinta sa abordeze lucrurile dintr-o maniera filosofica sau chiar mistica. Isi pun intrebari, cauta adevarul, isi pun speranta intr-un ajutor de undeva, din afara lor, care sa vina eventual sub forma unor idei de valoare.

Pana pe 20 martie pare sa fie cea mai delicata perioada pentru ei din acest an in ceea ce priveste sanatatea, conditiile vremii sau excese ori greseli personale rasfrangandu-se cu usurinta asupra lor.

Citeşte continuarea pe www.spynews.ro 

×
Subiecte în articol: martie Horoscop
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close