Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022. Gemenii au o săptămână plină de romantism, Leii ar putea pune punct unei relații

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022. Gemenii au o săptămână plină de romantism, Leii ar putea pune punct unei relații

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022. Pluto se află în Capricorn și face trigon cu Nordul Nord din Taur, luni, 14 februarie, un fenomen care nu s-a mai întâmplat din 2016. Marți, 15 februarie, Soarele din Vărsător face careu cu Nodul Nord și Nodul Sud.

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022. Gemenii au o săptămână plină de romantism, Leii ar putea pune punct unei relații
Sursa foto: Pixabay
de Andreea Ştefan    |    13 Feb 2022   •   21:18

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Berbec

Săptămâna aceasta, Berbecii se află la o răscruce de drumuri, iar acum au ocazia să pornească pe un alt drum și să întâlnească persoane noi cu care să creeze relații emoționale sau spirituale. În a doua jumătate a săptămânii vor avea de luat o decizie importantă. Prima variantă i-ar duce spre o nouă provocare la propria cunoaștere, iar cea de-a doua variantă îi poate întoarce în conjuncturi familiare lor.

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Taur

Taurii vor avea parte de schimbări spectaculoase în viața lor săptămâna aceasta. Se reinventează, iau decizii neașteptate și încep să privească lucrurile într-o nouă perspectivă. Viața lor ia o întorsătură pozitivă și li se ivesc în cale multe oportunități. Își pot schimba locul de muncă sau doar departamentul. Chiar dacă de obicei le place să aleagă varianta mai confortabilă, acum este momentul în care vor fi răsplătiți dacă vor alege varianta mai grea.

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Gemeni

Săptămâna aceasta este plină de romantism și iubire pură pentru Gemeni. Formează o conexiune mai profundă cu partenerul de viață și reușesc să descopere lucruri noi atunci când decid să se deschidă. Însetați de cunoaștere, în a doua parte a săptămânii se decid să se înscrie la un curs de formare sau perfecționare. Atenție însă, acest lucru poate perturba viața de zi cu zi.

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Rac

Un început de săptămână foarte bun și pentru Raci. Dragostea le bate la ușă, iar ei sunt mai mult decât încântați să o primească și să se bucure de ea din plin. În a doua jumătate a săptămânii vor fi nevoiți să ia decizii importante pe parte financiară, iar acest lucru va necesita timp de gândire și multe calcule pentru a se asigura că iau decizia corectă.

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Leu

Pentru Lei, săptămâna vine cu mici schimbări. Încep să preia controlul complet asupra vieții lor și să și-o facă mai bună. Se pot apuca de sport, de o dietă sau încep să mediteze. Orice ar fi, îi ajută să privească limpede asupra planurilor de viitor. În cea de-a doua parte a săptămânii vor fi puși în postura în care trebuie să se decidă asupra relației amoroase: ori o duc la următorul nivel, ori rămân în punctul în care sunt, ori pun punct. 

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Fecioară

Fecioarele sunt foarte sociabile și vizibile săptămâna aceasta, așa că le va fi foarte ușor să obțină ceea ce își doresc. Și-ar putea întâlni alesul, dar asta doar dacă transmit acest mesaj către Univers. Au șansa să fie promovate sau să li se ofere un nou loc de muncă, dar decizia finală stă în mâinile lor. Vor să se concentreze mai mult pe familie și prieteni, așa că decizia o vor lua în funcție de acest aspect.

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Balanță

Săptămâna aceasta, Balanțele își găsesc echilibrul din toate punctele de vedere. Reușesc să facă ceea ce își doresc, dar și să îi mulțumească pe cei din jurul lor. Trebuie să ia o decizie radicală în privința relației amoroase. Ori rămân, ori decid să plece. Oricare ar fi decizia finală, relația lor nu va rămâne aceeași.

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Scorpion

Scorpionii găsesc săptămâna aceasta o modalitate mult mai ușoară de a comunica cu partenerul de viață, iar asta va aduce schimbări favorabile în viața de cuplu. Sunt puși pe fapte mari și schimbări și este posibil să vrea să se mute din locuința actuală. Sunt mai apropiați de familie și prieteni și caută să petreacă mai mult timp cu ei și să facă activități relaxante.

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Săgetător

Succesul bate la ușa Săgetătorilor săptămâna aceasta, iar ei sunt conștienți că ceea ce i-a adus în punctul acesta este consecvența de care au dat dovadă în atingerea țelurilor. În același timp, vor decide dacă să spună sau nu un secret persoanelor apropiate, iar această decizie nu va fi una ușoară, pentru că adevărul ar putea schimba percepția celor din jur despre ei. Cu toate astea, ar putea alege să trăiască la fel ca până acum sau să trăiască o viață autentică și asumată.

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Capricorn

Capricornii urcă o nouă treaptă în drumul spre succesul lor săptămâna aceasta, dar este important să se și odihnească în acest parcurs greu și epuizant. O persoană îi va ajuta să vadă lucrurile într-o nouă perspectivă. Caută să facă schimbări care le vor aduce beneficii pe plan financiar și reușesc să găsească soluții inovatoare. 

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Vărsător

Vărsătorii aleg să se conecteze cu latura spirituală săptămâna aceasta. Meditează, se roagă sau fac o introspecție. Ar putea lua decizii adicale cu privire la relația de cuplu sau se vor decide cu privire la schimbarea locului de muncă în detrimentul începerii unei afaceri. 

Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022 pentru Pești

Încă de la începutul săptămânii, Peștii vor fi mult mai deschiși și autentici față de persoanele din jurul lor, iar acest lucru le va deschide uși către noi posibilități. Ar putea crea o conexiune amoroasă cu o persoană la care nu se așteptau. Reușesc să facă săptămâna aceasta ceva ce și-au dorit de mult timp, dar nu au avut curajul, iar acest fapt le va aduce numai beneficii.

×
Subiecte în articol: Horoscop horoscopul saptamanii
Parteneri
ANM: Vine prăpădul! Unde loveşte URGIA în următoarele ore
x close