Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie. Zodia căreia îi va merge totul din plin

Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie. Zodia căreia îi va merge totul din plin

Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie. Zodia căreia îi va merge totul din plin
Sursa foto: sursa foto: Pixabay.com
16 Feb 2018   •   09:53

Berbec

Săptămâna începe cu un aer pozitiv, iar viitorul care ţi se arată în faţă pare foarte promiţător. În plus, creezi o relaţie specială cu o persoană de care te simţi atras de mult timp. Săptămâna aceasta este plină de oportunităţi pe care nu trebuie să le ratezi.

Taur

Săptămâna începe cu un conflict cu o autoritate de la locul de muncă. Orgoliul şi siguranţa nu îţi permit să cedezi, motiv pentru care îţi vei susţine punctul de vedere până la final. Toţi ochii vor fi îndreptaţi asupra ta de-a lungul săptămânii, însă până în weekend tensiunile vor dispărea.

Gemeni

Săptămâna începe grozav, datorită oamenilor din jurul tău care te fac să zâmbeşti de fiecare dată.Va fi o săptămână în care vei lega prietenii din ce în ce mai strânse şi vei discuta mult cu persoanele dragi ţie. În schimb, spre sfârşitul săptămânii, comunicarea cu familia va fi mai dificilă.

Rac

Vei face nişte cumpărături pe care ţi le doreai de mult. Vei achiziţiona un produs la care speri de mult timp, iar entuziasmul nu are cum să lipsească. Săptămâna va fi plină de premiere, iar acest lucru va face ca timpul să treacă foarte repede.

Leu

Eşti o celebritate săptămâna aceasta, căci toată lume îşi doreşte să petreacă mult timp cu tine. Tot ceea ce îţi doreşti vine la tine, însă încearcă să nu abuzezi de această putere. Pe de altă parte, banii nu îţi sunt suficienţi în această săptămână, iar problemele financiare te pun pe gânduri.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close