Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele merg bine pe toate planurile, Capricornii au probleme financiare

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele merg bine pe toate planurile, Capricornii au probleme financiare

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Toată săptămâna ne cere să ne străduim să ne apărăm interesele, să ne exprimăm talentele, capacitățile, dar pentru interesul și siguranța noastră.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele merg bine pe toate planurile, Capricornii au probleme financiare
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    21 Noi 2021   •   10:14

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii au un început de săptămână în care sunt foarte centrați pe tot ce înseamnă comoditățile lor sau interesele lor. Unii se ocupă mai mult de sănătate, alții de familie și de investiții, alții însă își văd de treaba lor la muncă și nu prea interacționează cu multă lume. Joi și vineri sunt zile puțin mai tensionate, în special ziua de vineri, și asta din cauza orgoliilor care se ciocnesc atât în familie, cât și în relațiile lor. Pentru weekend se anunță muncă, dar cu folos și cu tragere de inimă.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Taur, multe discuții, întâlniri privind interesele lor și poate că au nevoie de niște sfaturi, informații și date, luni și marți, pentru a vedea cum e mai bine să se poziționeze sau să își rezolve lucrurile. Pentru joi și vineri, în special vineri, care este o zi mai tensionată, pot fi dezacorduri în familie, în consultările cu partenerul de viață sau cu o persoană foarte importantă, poate fi chiar și un colaborator și văd din puncte diferite de vedere niște interese materiale, financiare. În weekend se ocupă cu drag de niște activități care le plac.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, mare interes pentru bani, luni și marți, o gândire foarte economică și foarte eficientă. Unii își pun bani la adăpost, alții găsesc niște investiții, nu foarte mari, dar foarte inteligent făcute în acest moment. La început de săptămână au șansa să înțeleagă cum să își prezerve sau să își investească banii. Vineri este ziua cea mai tensionată și asta din cauza unor discuții la locul de muncă, cu diverși colaboratori sau cu oameni cu care trebuie să rezolve niște treburi și nu prea le place cum pun ceilalți problema. În weekend, acasă, în familie sau singuri și își încarcă bateriile.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, începutul de săptămână e bun, luni și marți, sunt foarte inspirați, intuitivi, luna îi stimulează să-și asculte sufletul și să simtă corect lucrurile. E bină că își folosesc flerul atât în relațiile personale, cât și în afaceri. Foarte mari tensiuni joi, dar mai ales vineri, privind banii. Niște cheltuieli neprevăzute și poate nu din cauza lor sau sunt nevoiți să scoată din buzunar pentru o festivitate la care trebuie să se prezinte într-un anumit fel sau pentru o persoană pe care vor să o mulțumească. Drumuri în weekend, dar cu folos.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, începutul de săptămână este mai discret, unii poate amână intrarea în activitate, vreo două zile, își mai încarcă bateriile, vin de departe poate sau dintr-o atmosferă foarte frumoasă pe care și-au creat-o în weekend. Sunt în formă joi și vineri, chiar dacă vineri este o zi mai tensionată și pot avea loc niște disensiuni cu autoritățile și reacționează pe loc dacă ceva nu le convine. La final de săptămână reușesc, cu mâinile lor, cu implicarea lor, să rezolve lucruri, să facă acțiuni extraordinare și poate chiar să devină mai abili, mai experimentați într-o operațiune concretă, care cere implicarea și a minții, dar și a mâinilor lor.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, foarte bune zilele de luni și marți pentru a colecta impresiile bune de la persoane care au fost impactate de ce au făcut Fecioarele până acum. Se pot trezi apreciate, lăudate, îndemnate, susținute, fără să facă un efort pentru asta. Foarte bună relație cu mediul în care trăiesc, cu colectivitatea în care se află și cu cunoștințele pe care și le-au făcut, în sensul că primesc tot felul de sugestii bune și au niște modele inspiratoare. Dificile însă zilele de joi și vineri pentru unele Fecioare din cauza oboselii, a sănătății sau a frecușurilor și tensiunilor generate mai mult de sistem. Sunt inspirate în weekend și fac lucruri valoroase.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, autoritate, luni și marți, deci trebuie să pună piciorul în prag, să-și susțină punctele de vedere, să nu se lase înduplecate, indiferent de care este problema, nici de șefi, nici de alte persoane care în alte condiții le-ar fi impresionat sau le-au intimidat pe Balanțe. Pentru joi și vineri, chiar dacă joi este o zi mai tensionată, au totuși șanse, speranțe și susținere. Tensiunile pot fi generate de niște pierderi care sunt cauzate de persoanele din jur. Poate nu sunt pierderile lor, dar cineva le cere ajutorul în cazul în care lucrurile nu funcționează și se îndoiesc dacă e oportun sau nu să întindă o mână de ajutor. În weekend ar fi bine să își încarce bateriile și să se izoleze puțin.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, acte sau tot felul de diligențe oficiale, cu hârtii, cu birou, cu semnături. Au nevoie de puțin sprijin fie de la persoane foarte informate, în legătură cu vremurile actuale și ce urmează să se întâmple sau care sunt soluțiile cele mai bune juridic, administrativ, economic, contabil, pentru a se descurca, fie cercetează chiar ei și caută diverse surse. Vineri, ziua tensionată poate fi cauzată de neînțelegeri cu partenerul de viață sau cu o altă persoană care nu se mișcă suficient de repede, nu le răspunde la solicitare. În weekend, cu prietenii și este loc și de simțit bine.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, depind cumva, luni și marți, de o persoană care le face servicii, îi ocrotește, are grijă de ei sau le poate da un sfat bun privind banii sau sănătatea. Vineri, tensiunile sunt generate de tot felul de piedici la locul de muncă sau schimbări la locul de muncă, care îi obligă să se adapteze, deși nu li se pare corect ce se întâmplă și spun lucrul ăsta cu foarte multă vehemență. În weekend își rezolvă multe treburi, poate nu neapărat singuri și e bine să ceară ajutorul, dar sunt într-adevăr două zile la final de săptămână foarte valoroase pentru a rezolva lucruri care nu s-au rezolvat în ultimele zile.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii, relațiile personale și întâlnirile sunt subliniate, luni și marți, și este bine să se gândească un pic mai mult sau să simtă mai profund ce vrea de fapt celălalt, cum e bine să îl abordeze, cum e bine să vorbească, ce gesturi să facă, dar trebuie să cocoloșească puțin persoanele cu care se văd la început de săptămână. Vineri este o zi mai tensionată din punct de vedere financiar. Poate nu e vorba numai de bani, ci de interese și au sentimentul că nu calcă pe aceeași linie cu o persoană importantă pentru ei, dar care vede din altă perspectivă confortul sau interesul personal. E nevoie de negocieri și astea se vor purta în weekend și bine ar fi să iasă din localitate și poate o călătorie romantică le rezolvă lucrurile.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, multă muncă, luni și marți. Bine ar fi să lucreze în echipă și să facă lucrurile pe care le cunosc, să nu inventeze nimic deocamdată, pentru că așa sunt mai relaxați și merg la sigur. Pentru joi și vineri pot fi întâlniri sau le pasă de cum îi văd ceilalți, de cum comentează sau cum îi critică. Pot avea loc întâlniri valoroase. Vineri însă pot fi și tensionate, din cazua faptului că li se cer lucruri care îi pun într-o situație de disconfort sau au sentimentul că își încalcă niște principii dacă fac ceea ce li se cere. Au nevoie de niște discuții cu specialiști în weekend.

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, sunt inspirați, luni și marți, și fac așa cum le dictează sufletul și asta este bine. Mai mult decât atât, simt pericolele, dar simt și ocaziile bune și oportunitățile. Joi și vineri sunt tensionați la muncă, fie din cauza unor sarcini dificile, care își pun amprenta asupra sănătății lor sau a echilibrului lor mental. Îi enervează ceva, îi obosește ceva și e bine să explice și să regleze. Pentru weekend, alături de partener și foarte important de cine se înconjoară pentru că starea de bine este generată și de felul în care se înțeleg cu ceilalți.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close