Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie 2018. Leii sunt norocoși

Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie 2018. Leii sunt norocoși

Horoscopul saptamanii 23-29 aprilie 2018. Leii sunt norocoși
18 Apr 2018   •   17:55

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti plini de energie si atrageti asupra dumneavoastra oameni si situatii favorabile. Doar Mercur retrograd va aduce inapoi vechi prieteni sau un fost partener. De asemenea, feriti-va sa faceti greseli prostesti. Pastrati-va calmul, gânditi si apoi actionati.

TAUR 21.04-21.05: Cineva din anturaj va stimuleaza ambitia si va apucati sa studiati sau sa cercetati ceva care va ajuta sa gasiti raspunsuri la o problema veche. Veti avea succes, deoarece Mercur este retrograd si se afla plasat intr-o parte ascunsa a graficului dumneavoastra, iar acest lucru incurajeaza orice calatorie in trecut.

GEMENI 22.05-21.06: In perioada urmatoare sunteti mult mai populari. Toate interactiunile va vor oferi ocazia sa va deschideti sufletul catre o persoana apropiata. Ii veti impartasi sperantele si visele legate de viitor si sprijinul acesteia va va ajuta.

RAC 22.06-21.07: Soarele se situeaza in vârful diagramei, stralucind ca un reflector asupra dumneavoastra. Este o saptamâna buna, mai ales ca toti cei prezenti in jurul dumneavoastra vor fi impresionati, chiar daca nu faceti nimic special. Evident, puteti folosi acest moment pentru a cere ceea ce doriti.

LEU 22.07-22.08: Norocosii nativi ai acestei zodii isi doresc o schimbare de peisaj si o noua aventura se contureaza la orizont. Va veti bucura de roadele pe care le obtineti in urma terminarii unui curs de specializare, deoarece acest lucru va va largi orizonturile. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Ar trebui sa va ocupati direct de anumite aspecte legate de o proprietate comuna, o mostenire, impozite sau datorii. Din fericire, Mercur retrograd va ajuta sa terminati o afacere mai veche si sa finalizati o situatie care treneaza datorita unei dispute, a confuziei sau a amânarii.

BALANTA 23.09-22.10: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra si va ramâne acolo o perioada, iar acesta va atrage atentia asupra partenerului de viata sau a prietenilor apropiati. Venus, insa, aflata tot vizavi, va linisti relatiile si le va face de-a dreptul incântatoare.

SCORPION 23.10-21.11: Treceti printr-o perioada când lucrati din greu, dar sunteti eficienti. Acest surplus de energie ar trebui sa-l utilizati in avantajul dumneavoastra. Va doriti sa mâncati mai sanatos, sa aveti grija de aspectul dumneavoastra si chiar veti actiona in acest sens. Succes!

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close