Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 26 ianuarie - 1 februarie 2018. Avertisment dur pentru Lei

Horoscopul săptămânii 26 ianuarie - 1 februarie 2018. Avertisment dur pentru Lei

 Horoscopul săptămânii 26 ianuarie - 1 februarie 2018. Avertisment dur pentru Lei
26 Ian 2018   •   20:41

Descoperă ce-ți prezic astrele în săptămâna care urmează!

Berbec

Să nu-și facă griji dacă ratează vreo oportunitate, pentru că vor apărea altele. Multe dintre ele își doresc o profesie în care să-și folosească simțul umorului. Cele care nu au un loc de muncă pot găsi unul, deși eu le-aș sugera să fie prudente când li se face oferta, mai ales în prima zi a săptămânii, deoarece aceasta ascunde multe capcane. Marți, nu trebuie decât să își dovedească încrederea în propriile abilități.
 
Taur

În prima parte a săptămânii li se va cere să nu mai gândească mult, ci să acţioneze şi asta va fi o adevărată provocare pentru doamnele noastre. În cupluri, domneşte armonia. Poate, sâmbătă și duminică, să fie mici disensiuni cu cineva drag, dar lucrurile se vor lămuri repede. Li se cere sprijin şi vor depune eforturi pentru a se alinia cerinţelor celor din familie. Să nu uite că un factor important, în acest sens, este comunicarea.

Gemeni

Nu este momentul să se gândească la conceperea unui copil. Pentru cele singure, persoana care va apărea în viaţa lor le va transforma existenţa într-un vârtej care le va ţine permanent cu sufletul la gură, mai ales că relaţia se dovedeşte a fi una extrem de volatilă. Să nu ezite să spună adevărul. Abordarea directă este cea mai singura metodă de a fi crezute.

Rac

Trebuie să vină cu idei noi care să le aducă stabilitatea dacă vor să îşi păstreze slujba. Să nu ezite să-şi exprime părerea atunci când li se cere să ajute la organizarea unui eveniment. Participarea activă va fi în avantajul tuturor. Să încerce să vadă dincolo de aparenţe, deoarece așa vor avea perspectiva obiectivă necesară. În niciun caz să nu se izoleze de prieteni și de cei dragi!

Leu

Vor avea un farmec aparte cu impact puternic asupra sexului opus. N-ar trebui luată nicio decizie privind căsătoria, divorțul sau sarcina în această săptămână. Viața de cuplu și sexualitatea lor vor fi excelente, după cum la fel de bine se vor împăca cu partenerul. Acum se pot răsfăţa satisfăcându-şi o dorinţă sau un vis. Tot acum, trebuie să acorde prioritate rațiunii.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close