Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii 8 - 14 aprilie: Schimbări uriașe pentru toate zodiile. Ce ți se pregătește - Fecioarele au o atitudine care supără pe mulți

HOROSCOPUL săptămânii 8 - 14 aprilie: Schimbări uriașe pentru toate zodiile. Ce ți se pregătește - Fecioarele au o atitudine care supără pe mulți

HOROSCOPUL săptămânii 8 - 14 aprilie: Schimbări uriașe pentru toate zodiile. Ce ți se pregătește - Fecioarele au o atitudine care supără pe mulți
08 Apr 2019   •   10:32

HOROSCOPUL saptamanii 8 - 14 aprilie aduce schimbari pe toate planurile pentru toate semnele zodiacale.

HOROSCOP BERBEC - Viata ta va incepe sa accelereze pentru urmatoarele sase saptamani. Ai energie uriasa si vei incepe sa te certi cu toti cei din jurul tau. Va trebui sa iti aperi ideile, insa s-ar putea sa nu ai mereu dreptate.

HOROSCOP TAUR - Apar castiguri financiare neasteptate pentru tine. Gandeste-te bine la ceea ce ai si la ce mai ai nevoie. Nu te lasa pacalita de puterea banilor si ramai cu picioarele pe pamant. Toti cei din jurul tau vor incepe sa-ti spuna ca te-ai schimbat.

HOROSCOP GEMENI - Incepe o perioada excelenta in viata ta. Vei munci mult mai bun pentru ceea ce iti doresti si vei lupta sa iti atingi obiectivele. Nimic nu iti poate sta in cale. Fereste-te de cateva persoane care ar putea sa-ti puna piedici.

HOROSCOP RAC - Incepi sa te frustrezi pentru ca munca ta nu este recunoscuta. Esti cel mai mare dusman al tau in aceasta perioada. Esti suparata, nervoasa si gata sa te certi cu oricine. Aminteste-ti doar ca totul s-ar putea intoarce asupra ta.

HOROSCOP LEU - Incepi sa-ti dai seama ceea ce iti doresti de la viata si sa muncesti pentru totul sa se intample exact asa. Ai putea cunoaste oameni noi care sa te ghideze pe drumul tau si sa te invete lucrurile pe care inca nu le stapanesti.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii schimbari
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close