Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 10 decembrie. Sfatul astrelor: Renunțați la aceste gânduri

Horoscopul zilei - 10 decembrie. Sfatul astrelor: Renunțați la aceste gânduri

Horoscopul zilei - 10 decembrie. Sfatul astrelor: Renunțați la aceste gânduri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    10 Dec 2017   •   08:29

Berbec - Chiar si cele mai simple treburi, de rutina le faceti cu greutate, scartaind. Nu, de vina nu este lipsa de concentrare! Pur si simplu, astazi va veti confrunta cu tot felul de probleme la fiecare pas, practic. 

Taur - Ardeti de dorinta de a impartasi cuiva ideile si planurile dumneavoastra. Dar atentie, trebuie fiti precaut si sa actionati treptat. Publicul trebuie inainte pregatit, astfel ca informatia sa ajunga la el pas cu pas. 

Gemeni - Astazi va veti petrece ziua printre hartii. Fie trebuie sa obtineti niste semnaturi si aprobari pe niste cereri importante, fie trebuie sa terminati o lucrare, fie trebuie sa aveti in permanenta asupra dumneavoastra un carnetei in care sa notati toate detaliile planurilor dumneavoastra. 

Rac - Este foarte posibil ca astazi sa doriti sa riscati, dar astrele va sfatuiesc sa renuntati la aceste ganduri. Problema este ca nu veti tine cont de o serie de factori importanti. Poate nu detineti toate informatiile necesare sau ati calculat gresit variantele. De asemenea, nu este exclus ca vreo persoana din anturajul dumneavoastra sa va dezinformeze in mod intentionat. 

Citiți continuarea pe jurnalul.ro
 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close