Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 11 martie. Este o zi nefavorabilă pentru Tauri

Horoscopul zilei - 11 martie. Este o zi nefavorabilă pentru Tauri

Horoscopul zilei - 11 martie. Este o zi nefavorabilă pentru Tauri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Mar 2016   •   08:54

Berbec
Luna se afla in zodia ta, impulsionandu-te sa actionezi fara intarziere pentru implinirea unor scopuri indraznete si pe termen lung. E momentul sa aprofundezi cercetarea intr-un domeniu de interes, sa faci niste demersuri pentru obtinerea unei aprobari sau sa-ti revizuiesti unele planuri de calatorie. Totusi, vitalitatea nu e la cotele cu care esti tu obisnuit, asa ca dozeaza-ti energia si resursele in mod cumpatat si intelept.

Taur
Pentru tine e o zi de repliere, discretie, retragere din lume... Luna sta astazi in Berbec si te intreaba ce e cel mai important pentru sufletul tau, acum? Ce ar fi bine sa faci pentru vindecarea ta sau pentru restabilirea echilibrului interior? La cine poti apela pentru sprijin si ce resurse exterioare poti folosi pentru a-ti face munca si viata mai usoare? Este o zi a intrebarilor directe si a raspunsurilor venite din interior.

Gemeni
Poate ca in cariera ta nu sunt prea clare lucrurile acum, dar astazi, capacitatea de a schimba unghiul din care privesti o situatie, precum si de a imbratisa o idee noua, te poate ajuta sa vezi posibilitati noi de parteneriate si colaborari. Totul depinde de cat de onest iti evaluezi calitatile si cum te prezinti celorlalti, in ce lumina si cu ce atitudine. Ramai deschis, rabdator si abordeaza cu diplomatie orice divergenta de opinii.

Rac
Ideile si viziunea ta innoita de astazi pot inspira mai mult oameni, asa ca fii constient de magnetismul pe care-l ai si foloseste-l intelept pentru a construi ceva integru si autentic. Poate nu ti-e prea clar ce e cu informatiile numeroase pe care le accesezi si cu ideile multe care par sa se ingramadeasca in fiecare secunda in mintea ta, tocmai de aceea, ia lucrurile pe rand si noteaza cateva dintre aceste idei. Iti vor folosi, cu siguranta. In alta ordinde de idei, e un moment excelent pentru a-ti face planuri de calatorie  sau care vizeaza niste studii.

Leu
Dorinta de a invata si creste prin  experientele tale si cu ajutorul relatiilor cu ceilalti, este foarte puternica astazi si in aceste zile. Se pare ca sunt inca rani ascunse care acum pot fi zgandarite din nou, de catre  anumite contexte si de oameni prezenti in  viata ta, insa acestea te ajuta sa-ti cresti puterea personala prin intelegerea si depasirea unor inhibitii. Este o zi interesanta si prin aceea ca ti se dezvaluie noi traiectorii, sensuri si directii frumoase si incitante pentru viitor.

Citiți continuarea pe jurnalul.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close