Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 12 ianuarie. Zi dificilă: Multe certuri și confuzii

Horoscopul zilei - 12 ianuarie. Zi dificilă: Multe certuri și confuzii

Horoscopul zilei - 12 ianuarie. Zi dificilă: Multe certuri și confuzii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Ian 2016   •   08:53

Zi de marti dificila din toate punctele de vedere pentru majoritatea nativilor zodiacului. Au loc certuri si multi sunt in stare de confuzie la locul de munca.

BERBEC – horoscop zilnic marti, 12 ianuarie
Ziua de marti vine cu o serie de schimbari majore pe plan profesional pentru Berbeci. Li se ivesc o serie de oportunitati si isi dau tot interesul sa faca in asa fel pentru a le fructifica. Nativii acestei zodii isi doresc din ce in ce mai mult sa se dezvolte in cariera.

TAUR – horoscop zilnic marti, 12 ianuarie
Taurii isi dau seama marti ca ar fi cazul sa poarte o discutie serioasa cu persoana iubita pentru a isi da seama daca este cazul sa mai continue sau nu relatia in care se afla. Asa ca vor incerca sa deschida un dualog care se va dovedi a fi destul de multumitor.
 
GEMENI – horoscop zilnic marti, 12 ianuarie
Zi buna pentru Gemeni marti, din toate punctele de vedere. Au un moment de liniste si reculegere in care isi dau seama ca este cazul sa faca o introspectie si sa repare ceea ce cred ca nu este bine cu privire la propria persoana. Se simt din ce in ce mai increzatori in prorpiile forte.

RAC – horoscop zilnic marti, 12 ianuarie
Racii isi dau seama marti ca ar fi cazul sa faca o serie de schimbari in ceea ce priveste natura lor cheltuitoare. Au cam ajuns la fundul sacului si acest lucru ii face pe nativii din Rac sa isi puna intrebari cu privire la natura lor cheltuitoare.

Citiți continuarea pe Lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close