Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 13 ianuarie. E posibil să se închidă niște uși, acolo unde sperai la sprijin

Horoscopul zilei - 13 ianuarie. E posibil să se închidă niște uși, acolo unde sperai la sprijin

Horoscopul zilei - 13 ianuarie. E posibil să se închidă niște uși, acolo unde sperai la sprijin
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Ian 2016   •   08:47
Berbec
Luna il intalneste pe Neptun in Pesti, invitandu-te la discretie, meditatie si observare atenta a lumii interioare. Exista un teren extrem de fertil in fiinta ta, pentru revelatii, raspunsuri, descoperirea si depasirea unor limite. Chiar daca lucrurile nu se desfasoara asa cum te asteptai sau cum ti-ai propus, totusi esti binecuvantat cu daruri si cu sprijin provindetial in forme pe cat de subtile pe atat de nutritive.
 
Taur 
Desi e posibil sa se inchida niste usi acolo unde sperai ca vei gasi sprijin de natura materiala, in contrapartida, primesti inspiratia necesara pentru a dezvolta un proiect sau a imbunatati unele relatii. Solutia este sa intri in actiune si sa faci ce e nevoie, dar urmand fidel intuitia ta. In plus, fii dispus sa te intorci inapoi si sa re-evaluezi atent o relatie la care tii, pentru a ajusta unele aspecte.
 
Gemeni 
Astazi pot aparea disensiuni in relatia de cuplu sau in interactiunile cu un superior ierarhic. Cu toate acestea, exista sanse sa rezolvi o situatie trenanta, tocmai datorita transarii ei si lucrurilor care ies la suprafata pe fond emotional. Totusi, nu forta nota si fii flexibil, acceptand ca fiecare poate avea un punct de vedere, nici bun nici rau. Ideal si benefic pentru tine este sa negociezi solutiile.
 
Rac 
Ia-ti rolul de vizionar in serios si bazeaza-te pe flash-urile, intuitia, ideile tale. Ai putea deschide in constiinta, usi nebanuite, si ai putea vedea dintr-odata posibilitati care ti se potrivesc manusa, daca esti atent la ce simti si primesti. Indrazneste sa visezi, si nu ma refer la fantezii copilaresti, ci la contexte pe care le simti potrivite pentru tine, pe care STII ca ti le doresti cu adevarat. Si crede-te in stare de ele, pentru ca esti!
 
Leu 
Cata vreme lasi „soselele” mintii libere de judecati, proiectii si asteptari de la ceilalti, poti fi surprins de darurile care vin spre tine. Si sprijinul pe care-l primesti, mai ales din familie, si nu numai. Inceteaza sa controlezi lucrurile, in schimb controleaza momentul prezent prin alegerile constiente care-ti sunt disponibile. Intreaba-te mereu: „ce e potrivit pentru mine acum?” „ce ma face sa ma simt aliniat cu mine?”
 
Citiți continuarea pe jurnalul.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close