Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 15 ianuarie. Zi plină, din cauza unor evenimente neașteptate

Horoscopul zilei - 15 ianuarie. Zi plină, din cauza unor evenimente neașteptate

Horoscopul zilei - 15 ianuarie. Zi plină, din cauza unor evenimente neașteptate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Ian 2016   •   08:37
Zi de vineri si un weekend destul de pline pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca unele evenimente neasteptate vor avea loc, mai ales in a doua parte a zilei.  

BERBEC 
Ziua de vineri si intreg weekendul sunt destul de tensionate pentru nativii din zodia Berbec din cauza unor probleme de natura amoroasa. Astfel, in urma unor certuri care vor avea loc vineri cu persoana iubita, nativii din berbec vor trai momente de tristete in weekend. 
 
TAUR 
Zi de vineri agitata la locul de munca pentru nativii din Taur. Din pacate, sefii nu apreciaza deloc felul in care incearca sa isi faca munca iar acest lucru ii afecteaza foatrte mult pe nativii acestei zodii. In weekend vor incerca sa se detaseze de toateproblemele si sa faca in asa fel incat sa se relaxeze. 

GEMENI
Gemenii au o zi de vineri destul de linistita care ii va arunca intr-un weekend ce le va incarca total bateriile. Vor reusi sa isi duca la bun final o serie de planuri si totodata vor rezolva o serie de probleme care apar din cauza unor acte. Un weekend minunat in compania prietenilor. 
 
RAC 
Racii reusesc vineri sa rezolve o problema de snaatate destul de apasatoare care i-a cam dat peste cap in ultima vreme. Se bucura de acest lucru si astfel vor avea parte de un weekend in care se vor odihni si in care isi vor reincarca bateriile. 

LEU 
Leii incearca vineri sa isi pastreze calmul in ciuda faptului ca au o groaza de oameni in jurul lor care pun presiune din ce in ce mai mare pe ei. Cu mult calm vor reusi sa isi rezolve absolut toate problemele. In weekend isi vor petrece o mare parte din timp lucrand, insa acest lucru le va face placere. 


Citiți continuarea pe Lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close