Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 16 octombrie. Urmează un sfârşit de săptămână plin de "lupte"

Horoscopul zilei - 16 octombrie. Urmează un sfârşit de săptămână plin de "lupte"

Horoscopul zilei - 16 octombrie. Urmează un sfârşit de săptămână plin de "lupte"
Sursa foto: Foto: diginomica.com
23 Oct 2015   •   08:50

Zi de vineri si un week-end pline de “lupte” de interese, atat pe plan emotional, cat si profesional pentru aproape toti nativii zodiacului. Doar cativa dintre ei vor avea 3 zile cu adevarat bune.  

 
BERBEC 
 
Vineri nativii din Berbec fac tot posibilul sa rezolve problemele pe care le au cu persoana iubita. Din pacate, eforturile lor par zadarnice ceea ce va duce la un weekend destul de trist si de singur.
 
TAUR 
 
Zi de vineri agitata si pentru Tauri din cauza ca apar o serie de probleme financiare la care nu se asteptau. Din acest motiv, vor petrece mai tot weekend-ul in cautare de solutii pentru a se redresa.
 
GEMENI
 
Vineri Gemenii au o zi de exceptie, avand in vedere ca li se ivesc o serie de sanse din punct de vedere profesional pe care abia le asteptau. Nativii acestei zodii pun mana si pe o foarte importanta suma de bani, iar relatia cu persoana iubita merge din ce in ce mai bine, mai ales in weekend.
 
RAC
 
Racii se bucura de roadele muncii lor incepand de vineri. Mai precis, nativii acestei zodii incaseaza o frumoasa suma de bani, din care vor folosi o parte pentru o investitie mare. Nativii acestei zodii trec printr-o perioada minunata pentru ei din toate punctele de vedere.
 
LEU
 
Leii isi dau seama vineri ca au cam scapat de toate problemele pe care le-au avut pana acum. Relatia cu persoana iubita merge din ce in ce mai bine, ceea ce ii va face pe nativii acestei zodii sa petreaca un weekend de milioane alaturi de cei dragi.
 
Citiţi continuarea pe Lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close