Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 21 septembrie. Zi schimbătoare pentru toţi nativii zodiacului

Horoscopul zilei - 21 septembrie. Zi schimbătoare pentru toţi nativii zodiacului

Horoscopul zilei - 21 septembrie. Zi schimbătoare pentru toţi nativii zodiacului
Sursa foto: Foto: diginomica.com
de M.Z.    |    21 Sep 2015   •   08:30
Zi de luni schimbatoare pentru toti nativii zodiacului. O serie de evenimente neasteptate le dau peste cap planurile pe termen lung unora dintre ei.
 
BERBEC – horoscopul zilei de luni, 21 septembrie
Zi de luni destul de plina pantru nativii din Berbec. Au parte de evenimente destul de neasteptate care se manifesta mai ales pe plan profesional si financiar. Unii dintre nativi vor primi vesti bune, cu privire la evolutia lor la locul de munca.
 
TAUR – horoscopul zilei de luni, 21 septembrie
Taurii se confrunta luni cu probleme de natura financiara din cauza ca eu cheltuit cu nechibzuinta in ultimele zile. Nativii acestei zodii se gasesc in situatia de a trebui sa gaseasca solutii rapide.
 
GEMENI – horoscopul zilei de luni, 21 septembrie
Zi de luni minunata pentru Gemeni, avand in vedere ca incepe una dintre cele mai frumoase saptamani ale acestei luni. Nativii din gemeni au pare de acum incolo, pe o perioada foarte lunga, doar de momente minunate in viata, alaturi de persoana iubita.
 
RAC – horoscopul zilei de luni, 21 septembrie
Racii au si ei o zi destul de buna luni, avand in vedere ca primesc vesti minunate cu privire la statutul lor financiar. Nativii acestei zodii vor incepe sa produca din ce in ce mai multi bani.
 
LEU – horoscopul zilei de luni, 21 septembrie
Luni Leii afla cele mai bune vesti din ultima vreme, cu privire la statutul lor financiar. Mai mult decat atat se pregatesc pentru o calatorie pe care o asteptau de mult si care le insenineaza toata ziua.
 
FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 21 septembrie
Fecioarele au luni probleme de natura maoroasa din cauza ca afla ca persoana iubita a mintit destul de mult cu rpivire la trecutul ei. Spre seara vor avea loc discutii contradictorii.

Continuarea pe Lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close