Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 22 aprilie. Momente prețioase pentru Lei, care se pot bucura de noi perspective

Horoscopul zilei - 22 aprilie. Momente prețioase pentru Lei, care se pot bucura de noi perspective

Horoscopul zilei - 22 aprilie. Momente prețioase pentru Lei, care se pot bucura de noi perspective
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Vitezslav Valka
de M.Z.    |    22 Apr 2016   •   08:54

Berbec
Luna Plina in Scorpion activeaza axa posesiunilor si e posibil sa iei niste decizii importante astazi, in acest sens. Pentru a merge mai departe si a permite transformarii sa se produca in plan profesional si nu numai, e necesar sa renunti la ceva ce nu-ti mai serveste sau iti aduce mai multe pagube decat beneficii. De exemplu, ai putea renunta la sprijinul cuiva, la un credit bancar, la un parteneriat, la o sponsorizare. Orice consideri ca te blocheaza, te stapaneste sau nu-ti mai e util, trebuie lasat sa plece.

Taur
Astazi vor fi puse sub lupa parteneriatele, relatiile oficiale, imaginea publica. Luna Plina in Scorpion te ajuta sa constientizezi consecintele unor alegeri trecute si sa-ti revizuiesti atitudinea in raport cu ceilalti, mai ales daca nu-ti plac rezultatele la care ai ajuns. Experientele, revelatiile, reactiile oamenilor cu care interactionezi te ajuta sa vezi de ce e nevoie sa te debarasezi (o relatie, un acord, un contract, o asteptare), pentru a-ti continua drumul, in mod onest, curat, clar si mai ales adecvat.

Gemeni
O zi delicata, cu emotii puternice si tensiuni interioare greu de gestionat. E ca si cand ai ajuns intr-un moment de saturatie, dupa ce ai acumulat multe nemultumiri, reprimandu-le. E momentul sa-ti indrepti atentia catre interior si sa-ti accepti starile, si mai ales consecintele propriilor alegeri si actiuni trecute, pentru a le putea elibera si vindeca. Este sansa ta de a te vindeca de temeri, complexe si inhibitii, prin abandon total in fata lor, prin acceptare si incredere. Esti ghidat divin, iar inspiratia va veni negresit.

Rac
In cazul tau, influenta Lunii pline si a eclipsei vizeaza expresia de sine, relatiile cu oamenii pe care ii iubesti, hobby-urile, proiectele, gruparile la care aderi. E posibil ca in urma revelatiilor si experientelor  din aceste zile, sa renunti la un fel de a fi, sa te repozitionezi fata de un grup sau o relatie afectiva, sa adopti o noua conduita. Este, pe de alta parte, un moment de coacere, implinire, revelatie si constientizare in privinta surselor de bucurie si pasiune din viata ta, care merita cultivate si explorate mai mult.

Leu
Luna Plina in Scorpion se „aseaza” pe axa familie-cariera. Te afli intr-o perioada in care e absolut necesar sa-ti redefinesti prioritatile, in ce priveste viata personala si relatiile cu cei dragi, versus ambitii profesionale si de cariera. Este un moment pretios, care-ti poate deschide noi perspective si iti poate schimba viziunea complet, dar pentru asta e necesar sa-ti recunosti alegerile egotice si sa fii dispus sa renunti la ele. Purificarea si transformarea sunt absolut necesare, atat fizic, cat si emotional. Elibereaza orice obicei toxic care-ti rapeste libertatea si fii gata sa imbratisezi un drum nou, o alta cale.

Astrolog Nicoleta Svârlefus

Citiți continuarea pe astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close