Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 22 septembrie. Momente de cumpănă pentru unii dintre nativii zodiacului

Horoscopul zilei - 22 septembrie. Momente de cumpănă pentru unii dintre nativii zodiacului

Horoscopul zilei - 22 septembrie. Momente de cumpănă pentru unii dintre nativii zodiacului
Sursa foto: Foto: seductionmeals.com
de M.Z.    |    22 Sep 2015   •   08:30

Zi de marti, 22 septembrie, speciala pentru toti nativii zodiacului. Iata ce reserva astrele.

 
BERBEC – horoscopul zilei de marti, 22 septembrie
Berbecii trec prin momente de cumpana marti din cauza persoanei iubite care ia o decizie radicala in ceea ce priveste relatia. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa isi reevaluezeprioritatile.
 
TAUR – horoscopul zilei de marti, 22 septembrie
Taurii se confrunta cu o serie de probleme din punct de vedere financiar marti, avand in vedere ca sunt somati sa-si plateasca o mare parte din datorii. Mai mult decat atat, au parte de surprize neplacute din partea celor alaturi de care au pornit recent o afacere.
 
GEMENI – horoscopul zilei de marti, 22 septembrie
Gemenii se simt din ce in ce mai energici Marti li se deschid multe porti catre proiecte care vor fi banoase in viitorul apropiat si este foarte posibil sa castige o suma frumoasa de bani. Sunt din ce in ce mai motivati sa faca lucruri interesante.
 
RAC – horoscopul zilei de marti, 22 septembrie
Racii au inima deschisa si sperante mari ca vor reusi in sfarsit sa demareze un proiect care se va dovedi a fi foarte banos pe termen lung. Nu le este gandul decat la acest lucru iar astrele ii ajuta in succes in viitorul apropiat dar si in cel indepartat.
 
LEU – horoscopul zilei de marti, 22 septembrie
Leii reusesc marti sa se repuna pe picioare dupa ce bolile sezoniere i-au afectat destul de mult. Faptul ca isi recapata energia ii face sa isi doreasca din ce in ce mai mult sa evolueze, cel putin pe plan profesional.
 
FECIOARA - horoscopul zilei de marti, 22 septembrie
Fecioarele se simt foarte iubite marti. Persoana iubita a pregatit o serie de surprize din cele mai placute iar acest lucru le da de inteles nativilor acestei zodii ca este timpul sa faca un pas mult mai mare in relatie.

Continuarea pe Lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close