Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 3 aprilie. Zodia care e tentată să muncească mai mult decât trebuie

Horoscopul zilei - 3 aprilie. Zodia care e tentată să muncească mai mult decât trebuie

Horoscopul zilei - 3 aprilie. Zodia care e tentată să muncească mai mult decât trebuie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    03 Apr 2016   •   08:52

Berbec 
Sunt zile bune pentru a discuta cu prieteni si cu persoane din segmentul profesional care te pot sfatui mult si bine vizavi de planurile tale personale si profesionale. Posibil ca unele informatii sa-ti displaca sau unele indemnuri sa contravina filozofiei tale de viata. Evita formularea unor opinii si concluzii conform primului impuls. Rabdarea te fereste de erori greu de remediat.

Taur 
La sfarsitul acestei saptamani, reflectoarele scenei vietii sunt indreptate asupra ta. Vei avea de-a face cu multa lume din segmentul profesional, dar si in mediul familial s-ar putea sa fii invitat la reuniuni cu rude mai apropiate sau mai indepartate. Ai incredere ca te vei descurca cu bine, indiferent de situatiile ivite. Rabdarea si deschiderea sufleteasca iti vor fi apreciate. 

Gemeni 
Iti sunt favorizate activitatile culturale, asimilarea informatiilor si discutiile filozofice. Rafineaza-ti mentalul si largeste-ti orizontul cunoasterii. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film deosebit sau lectureaza o carte. Astfel iti vei linisti sufletul, relaxa mintea si iti poti schimba radical viziunea despre lume si viata. Antreneaza-i si pe cei dragi in planurile tale.

Rac 
Se intrezaresc castiguri substantiale de la si prin altii in acest weekend. Mai ales dinspre segmentul profesional ai sanse sa primesti bani, cadouri sau favoruri deosebite. Pe de alta parte ar fi bine sa te gandesti la situatia ta financiara si sa-ti regandesti planurile de investitii. Este o perioada fluctuanta din perspectiva castigurilor sau acumularilor materiale, deci fii prudent.

Leu 
Relatiile cu ceilalti sunt foarte active la sfarsitul acestei saptamani, astfel ca ar fi bine sa iti deschizi sufletul si mentalul pentru informatii noi. Poate ca unii te vor necaji, fie prin remarci, fie prin gesturi total nepotrivite. Pastreaza o anumita distanta fata de toata lumea si nu te lasa impresionat de nimeni si de nimic. Vei depasi totul cu bine daca ai incredere in tine. 

Astrolog Anca Gordin Stoica

Citiți continuarea pe astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close