Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 30 martie. Se întrevede o escapadă pentru Lei

Horoscopul zilei - 30 martie. Se întrevede o escapadă pentru Lei

Horoscopul zilei - 30 martie. Se întrevede o escapadă pentru Lei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    30 Mar 2016   •   08:49

Berbec 
Ca sa ajungi la un consens cu ceilalti este bine sa le asculti opiniile si sa vorbesti cat mai putin despre tine si planurile tale. Schimbul de informatii este important pentru ca afli lucruri noi si de mare folos mai ales in domeniul profesional. Colegii de serviciu te provoaca pe teme diverse, insa daca esti atent vei reusi sa contracarezi totul cu brio. 

Taur 
Ziua este favorabila revizuirii planurilor financiare, mai ales a celor care vizeaza cheltuielile comune cu altii. Sunt posibile pierderi sau descoperirea unor nereguli in documentele financiare, de aceea fii prudent si verifica totul cu atentie si rabdare. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu un specialist in finante. Insa si sfaturile sau opiniile celor dragi sunt binevenite.

Gemeni 
Colaborarile in care esti implicat stau pe un bulgare de dinamita, de aceea fii prudent si evita discutiile aprinse sau criticile aspre la adresa opiniilor sau muncii altora. Faptul ca se petrec schimbari in plan domestic esti tentat sa iti indrepti atentia si eforturile mai mult spre casa si familie, astfel ca segmentul profesional ramane descoperit.

Rac 
Ar fi bine sa-ti stabilesti prioritatile si sa nu te lasi dus de valul activitatilor de rutina de la serviciu sau de acasa. Mentalul tau este foarte activ, gandesti in permanenta si se simte in felul in care vorbesti sau relationezi cu ceilalti un soi de incrancenare nejustificata. Relaxeaza-te, fii intelegator cu tine insuti si ai incredere ca totul se desfasoara spre binele tau suprem.

Leu 
Esti atras de sfera relatiilor amoroase si asta iti ofera stralucire si o forta de atractie caruia nu-i poate rezista lumea din jurul tau. Insa fii prudent sa nu-i sufoci pe cei dragi cu manifestarile tale afectuoase sau cu pretentii nerealiste. Exista tensiuni intre tine si copiii, dar si in relatia cu persoana iubita. O mica escapada alaturi de cei dragi este binevenita.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Citiți continuarea pe astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close