Horoscopul zilei - 19 octombrie. Zi de luni agitată pentru toţi nativii zodiacului

19 Oct 2015   •   08:42
Horoscopul zilei - 19 octombrie. Zi de luni agitată pentru toţi nativii zodiacului Foto: www.straight.com
Zi de luni destul de agitata pentru toti nativii zodiacului. Mai precis, unii dintre ei trec prin schimbari remarcabile la locul de munc,a iar altii au de suferit in dragoste.
 
BERBEC 
Este o zi exceptionala pentru Berbeci, care vor descoperi ca detin toate cartile pentru a iesi castigatori din joc. Pe plan profesional se vor simti impliniti, iar abilitatile lor vor fi apreciate. Totodata, au parte de liniste pe plan personal.
 
TAUR 
Taurii vor fi usor aerieni astazi, manifestand o sensibilitate mai ridicata decat normalul lor. Astfel ca ar putea sa se simta nemultumiti sau chiar raniti de anumite vorbe sau in anumite situatii usor problematice. Oricum ar fi, nu trebui sa priveasca cu negativism ziua si cele intamplate.
 
GEMENI 
Pasiune specifica Gemenilor va fi mai puternica astazi. Pe plan personal, mai ales in relatiile amicale si colegiale, Gemenii vor descoperi sustinerea anumitor oameni de la care nu se asteptau si vor face tot posibilul sa foloseasca aceasta sustinere in avantajul lor. Atentie, insa! Nu trebui sa se lase dusi de val. Una e sa te bucuri de sustinere, sa o valorifici si alta e sa o exploatezi.

RAC 
Pentru a ramane binedispusi, Racii nu trebuie sa ia in serios cele spuse si intamplate astazi. Trebuie se lase purtati de val. Vor avea de luat niste decizii, dar cu cat se gandesc mai mult la o anumita chestiune, cu atat mai greu le va fi sa se decida. Mai bine merg pe instinct.
 
LEU 
Si leii vor avea parte de o zi reusita, pe masura ce descopera ca toate eforturile lor au dat roade, mai cu seama pe plan profesional. Simtul disciplinei si seriozitatea lor ii ajuta sa performeze. 

Citiţi continuarea pe Lyla.ro

ExitPOLL
x close