Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 3 noiembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul zilei - 3 noiembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul zilei - 3 noiembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii
Sursa foto: Foto: seductionmeals.com
03 Noi 2015   •   08:45

Zi de 3 noiembrie plina de schimbari pentru toti nativii zodiacului, mai ales din punct de vedere financiar si amoros.

 
BERBEC: horoscop zilnic – 3 noiembrie
Ziua de 3 noiembrie este speciala pentru nativii din berbec avand in vedere ca li se ivest o serie de oportunitati profesionale pe care nu le pot refuza. Pana la finalul saptamanii ar putea sa isi gaseasca un alt loc de munca.
 
TAUR: horoscop zilnic – 3 noiembrie
Taurii se lovesc marti, 3 noiembrie, de o serie de probleme de natura financiara care ii fac sa se gandeasca de doua ori la cat de multe dintreplanurile pe care si le-au facut ar fi in pericol de esec. Ar trebui sa gaseasca solutii pentru a face rost de mai multi bani.
 
GEMENI: horoscop zilnic – 3 noiembrie
Gemenii incep saptamana cu dreptul si sunt foarte ocupati pentru a incepe un nou capitol in viata lor. Totul le merge struna, rezolva tot ceea ce au de rezolvat si mai mutl decat atat fac rost si de o importanta suma de bani. Pe plan sentimental totul este perfect.
 
RAC: horoscop zilnic – 3 noiembrie
Zi de marti foarte buna pentru Raci, care isi fac de lucru dupa ce au reusit sa isi schimbe domiciliul sau locul de munca. Isi vor petrece ziua bucurandu-se de noua schimbare.
 
LEU: horoscop zilnic – 3 noiembrie
Leii au o zi de marti destul de obositoare, insa sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute, desi au muncit pe branci. Afla o veste foarte buna cu privire la starea de sanatate a unei persoane foarte apropiate.
 
Citiţi continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close