Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 4 noiembrie 2015. Atenţie la acţiunile de sinceritate impulsivă, necalculată

Horoscopul zilei - 4 noiembrie 2015. Atenţie la acţiunile de sinceritate impulsivă, necalculată

Horoscopul zilei - 4 noiembrie 2015. Atenţie la acţiunile de sinceritate impulsivă, necalculată
Sursa foto: Foto: www.straight.com
04 Noi 2015   •   08:47
Actiuni tot mai indraznete si momente de sinceritate impulsiva, aproape necalculata, pun stapanire pe nativii mai multor zodii, care inclina sa actioneze inainte sa evalueze consecintele gesturilor si cuvintelor lor.
 
BERBEC: horoscop zilnic – 4 noiembrie 2015, miercuri
Atunci cand apare un Berbec, toti ochii se indreapta spre el. Nativii acestei zodii se afla in centrul atentiei astazi, indiferent daca vorbim de mediul profesional sau personal. Aceasta postura nu ii deranjeaza deloc, ba chiar le gadila egoul propriu, gasindu-si astfel curaj sa-si exprime anumite pareri destul de controversate. Berbecii ar trebui sa fie mai cumpatati in exprimarile pe care le aleg azi caci s-ar putea dovedi compromitatoare in viitorul apropiat.
 
TAUR: horoscop zilnic – 4 noiembrie 2015, miercuri
Taurii incearca sa se mobilizeze, sa se organizeze la serviciu pentru a-si face treaba, insa in jurul lor persista o stare de dezorientare, marcata de lipsa de concentrare care ii cuprinde si pe nativii acestei zodii. Ei pot decide, in a doua parte a zilei, ca oricum nu mai au timp sa-si indeplineasca sarcinile si ca mai bine le lasa pe a doua zi. Nu este recomandat ca Taurii sa se complaca in aceasta situatie, iesirea din letargie depinzand, in esenta, de fiecare in parte.
 
GEMENI: horoscop zilnic – 4 noiembrie 2015, miercuri
Gemenii se simt luati pe sus de un curent emotional care le cuprinde toate aspectele vietii lor, de la cel profesional la cel familial. Desi nu exista pregatire pentru ceea ce simt ei, Gemenii reusesc sa-si mentina taria de spirit si sa treaca peste fiecare obstacol, provocare sau chiar rea-intentie venite din exteriorul lor. Familia si persoana iubita ii sustin neconditionat, fapt care le ofera Gemenilor o anume stare de confort emotional.
 
RAC: horoscop zilnic – 4 noiembrie 2015, miercuri
In cazul Racilor, capacitatea lor de a aprecia cu adevarat ce este relevant in viata lor creste semnificativ, fapt care ii face pe nativii acestei zodii sa dea dovada de mult mai multa recunostinta si apreciere oamenilor dragi lor. Astfel, ziua va trece usor, fara mari eveniment, fiind resimtita in permanenta o starea de impacare generala.
 
Citiţi continuarea pe Lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close