Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 5 noiembrie. Zi agitată pe toate planurile, pentru majoritatea zodiilor

Horoscopul zilei - 5 noiembrie. Zi agitată pe toate planurile, pentru majoritatea zodiilor

Horoscopul zilei - 5 noiembrie. Zi agitată pe toate planurile, pentru majoritatea zodiilor
Sursa foto: Foto: www.1zoom.net
05 Noi 2015   •   08:44

Zi de joi agitata din toate punctele de vedere, pentru toti nativii zodiacului. Evenimente neasteptate le pot da peste cap foarte multe planuri.

 
BERBEC: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi
Zi de joi agitata pentru nativii din Berbec, din cauza unor divergente la locul de munca. Din pacate, isi vor da seama ca nu au dreptate in ceea ce sustin si e posibil sa aiba de suferit dupa ce isi vor arata atitudinea.
 
TAUR: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi
Taurii se confrunta joi cu probleme de natura amnoroasa din cauza ca nu au stiut sa gestioneze situatia in trecut. Se pare ca persoana iubita are o sumedenie de reprosuri legate de infidelitatile din trectu.
 
GEMENI: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi
Gemenii au o zi minunata joi, dupa ce afla vesti foarte bune cu privire la starea lor financiara si la viitorul lor profesional. De acum incolo nu vor mai trebui sa isi faca griji din aceste puncte de vedere.
 
RAC: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi
Racii se regasesc pe sine joi si isi dau seama ca in sfarsit pot sa stea fara grija din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor.
 
LEU: horoscop zilnic – 5 noiembrie 2015, joi
Leii isi dau seama joi ca este cazul sa faca in asa fel incat sa se repuna pe picioare din punct de vedere al sanatatii. Nativii acestei zodii vor lua masurile necesare pentru a se reface si in cateva zile se vor simti din ce in ce mai bine.
 
Citiţi continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close