Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 6 noiembrie. Emoţiile puternice tulbură nativii din Gemeni

Horoscopul zilei - 6 noiembrie. Emoţiile puternice tulbură nativii din Gemeni

Horoscopul zilei - 6 noiembrie. Emoţiile puternice tulbură nativii din Gemeni
Sursa foto: Foto: home.nvg.org
06 Noi 2015   •   08:51

A duce la bun sfarsit si cel mai simplu plan pare a fi o provocare astazi pentru nativii mai multor zodii, ce se simt surmenati de avalansa de solicitari, preocupari, probleme care pare sa se fi napustit asupra loc. Singurul gand reconfortant vizeaza zilele libere ce urmeaza.

 
BERBEC: Horoscop zilnic – 6 noiembrie 2015, vineri
Berbecii, spre deosebire de alti nativi ai zodiacului, sunt foarte cerebrali astazi. Asculta, observa, analizeaza totul la rece si intarzie chiar cu deciziile pentru a se asigura ca detin, cu adevarat, toate datele problemei si ca au luat hotararea potrivita. Probleme pot aparea din faptul ca Berbecii au pretentii la acelasi tip de abordare si din partea celor din jurul lor, iar cum altii nu dispun de capacitatea de analiza a nativului din Berbec, pot aparea divergente.
 
TAUR: Horoscop zilnic – 6 noiembrie 2015, vineri
Unele probleme nerezolvate in trecutul indepartat ii prind din urma pe nativii din Taur. Dupa ce ca au destule pe cat si tot ce-si doreau era un moment de respiro, acum isi pot lua gandul de la asa ceva caci ceea ce au amanat, au trecut cu vederea sau au ignorat din nestiinta ii prinde din urma si ii solicita la capacitati maxime. Vor-nu vor, Taurii vor pune puternic osul la treaba azi, dar fara a avea sentimentul reconfortant ca au evoluat, ci dimpotriva, vor simti ca s-au intors in trecut.
 
GEMENI: Horoscop zilnic – 6 noiembrie 2015, vineri
Emotii puternice tulbura nativii din Gemeni astazi, insa ei dau dovada de destul de multa stapanire de sine si reusesc “sa le ingroape”. Totusi, Gemenii trebuie sa aiba in vedere ca reprimarea unor emotii, unor trairi turbulente din prezent poate avea repercusiuni severe in viitor, mai ales in relatiile personale. Ideal ar fi daca Gemenii ar adopta calea transparentei emotionale!
 
RAC: Horoscop zilnic – 6 noiembrie 2015, vineri
Racii sunt deschisi astazi, isi impartasesc emotiile si se lasa dusi de valul de optimism care ii cuprinde pe apropiatii lor, mai ales in perspectiva zilelor libere ce urmeaza. Insa, inainte sa se termine ziua, Racii nu ar trebui sa ignor o atributie, o sarcina, o responsabilitate sau un plan care le-a fost incredintat. Li se va cere socoteala pentru ce au muncit (sau nu au muncit) de catre un superior sau o alta persoana cu mare putere de influenta asupra carierei lor.
 
Citiţi continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close