Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei – 20 noiembrie 2015. Zi bună pe plan amoros

Horoscopul zilei – 20 noiembrie 2015. Zi bună pe plan amoros

Horoscopul zilei – 20 noiembrie 2015. Zi bună pe plan amoros
Sursa foto: Foto: diginomica.com
20 Noi 2015   •   09:15

Zi de vineri si un weekend destul de placute pentru majoritatea nativilor zodiacului, mai ales din punct de vedere amoros.

 
BERBEC
Berbecii reusesc vineri sa scape de munca si sa petreaca mai mult timp pentru ei insisi. Totodata persoana iubita da de inteles ca e pregatita pentru un weekend fierbinte, ceea ce se va si petrece.
 
TAUR
Taurii dau de o serie de greutati in viata amoroasa vineri, insa in baza dialogului vor reusi sa treaca peste rpobleme pe parcursul weekendului. Se anunta momente de pasiune.
 
GEMENI
Vineri gemenii au o zi de milioane datorita faptului ca pun mana pe o importanta suma de bani si reusesc sa isi puna in aplicare toate planurile. Acest lucru ii va face sa aiba un apetit mare pentru petrecere in weekend.
 
RAC
Racii se bucura atat vineri cat si in weekend de momente de relaxare bine meritata. Nativii acestei zodii traiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii lor. Au parte doar de vesti bune.
 
LEU
Leii isi dau seama vineri ca nu mai sunt conditionati de absolut nimic asa ca incep sa isi faca planuri reale pentru viitor. Persoana iubita le devine complice in toate aceste planuri.
 
FECIOARA
Fecioarele isi dau seama vineri ca au o problema destul de mare in relatie. Este posibil ca pana la finalul zilei sa trebuiasca sa ia o decizie radicala. Insa, lucrurile vor fi mult mai bune in weekend din acest punct de vedere.
 
Citiţi continuarea pe Lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close