Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 4 decembrie. Un sfârșit de săptămână dificil pentru majoritatea zodiilor

Horoscopul zilei - 4 decembrie. Un sfârșit de săptămână dificil pentru majoritatea zodiilor

Horoscopul zilei - 4 decembrie. Un sfârșit de săptămână dificil pentru majoritatea zodiilor
Sursa foto: Foto: www.personalhoroscope.co.uk
04 Dec 2015   •   08:53

Zi de vineri si un weekend destul de dificile pentru majoritatea zodiilor. Se prevad in special schimbari pe plan sentimental si financiar.

BERBEC
Berbecii incearca vineri sa faca in asa fel incat sa isi linisteasca persoana iubita cu privire la o serie de infidelitati ale lor. In weekend lucrurile se vor mai calma, insa vor aparea probleme financiare.

TAUR 
Zi de vineri destul de grea pentru Tauri, avand in vedere ca se lovesc de o serie de probleme la locul de munca. Nativii acesteizodii au nevoie de ajutor din partea prietenilor pentru a trece peste aceasta perioada si vor obtine acest ajutor in weekend.
 
GEMENI 
Zi de vineri si un weekend minunate pentru nativii din Gemeni, avand in vedere ca petrec unele dintre cele mai frumoase momente alaturi de persoana iubita. Nativii acestei zodii au parte de o perioada minunata in viata lor.
 
RAC 
Racii isi dau seama in weekend ca traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor. Au parte de un castig financiar destul de mare, ceea ce ii face sa se simta minunat, iar pe plan amoros totul merge ca pe roate.
 
LEU
Vineri Leii reusesc sa realizeze primul pas intr-un plan destul de maret, ceea ce ii face sa se simta foarte multumiti fata de ei insisi. Nativii acestei zodii au parte de mici probleme cu sanatatea, insa totul se va rezolva in weekend.
 
FECIOARA
Fecioarele incearca vineri sa se faca remarcate la locul de munca, insa acest lucru este mai greu de facut, decat au crezut. Asa ca vor fi nevoiti sa faca o serie de sacrificii pentru a intra in gratiile sefilor. In weekend se vor odihni.
 
Citiți continuarea pe Lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close