Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 15 decembrie. Schimbări majore pe plan emoțional și profesional

Horoscopul zilei - 15 decembrie. Schimbări majore pe plan emoțional și profesional

Horoscopul zilei - 15 decembrie. Schimbări majore pe plan emoțional și profesional
Sursa foto: Foto: www.straight.com
de M.Z.    |    15 Dec 2015   •   08:35

Zi de marti destul de plina din punct de vedere emotional pentru majoritatea nativilor zodiacului. Au loc o serie de schimbari majore si pe plan profesional.


BERBEC
Berbecii isi dau seama marti ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa prezinte persoanei iubite o serie de adevaruri pe care le-au tionut ascunse pana acum. Acest lucru ar putea sa le dea batai de cap spre seara.

TAUR
Taurii isi dau seama marti ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa iasa din relatia in care sunt, avand in vedere ca a inceput deja sa le faca rau. Stresul ii afecteaza si pe plan profesional.
 
GEMENI
Zi de marti minunata pentru Gemeni, alaturi de persoana iubita. Au parte de unele dintre cele mai tandre si mai frumoase momente din aceasta luna si le capata mari sperante si pe plan profesional.
 
RAC
Racii isi dau seama marti ca traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor. Nativii acestei zodii au sanse mari de castig financiar si se rezolva si o serie de probleme de sanatate.
 
LEU
Zi de marti minunata pentru Lei, din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii incearca sa faca in asa fel incat sa isi multumeasca persoana iubita, iar acest lucru le iese de minune. Nu trebuie sa isi mai faca griji cu privire la ziua de maine, avand in vedere ca pun amna pe o importanta suma de bani.
 
FECIOARA
Fecioarele insa trec prin momente tensionate in dragoste. Nu reusesc sa comunice direct cu persoana iubita si nici sa se faca intelese. Ar trebui sa dea dovada de mai multa rabdare.
 
Citiți continuarea pe Lyla.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close