Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei – 16 decembrie. Zi agitată pentru majoritatea nativilor zodiacului

Horoscopul zilei – 16 decembrie. Zi agitată pentru majoritatea nativilor zodiacului

Horoscopul zilei – 16 decembrie. Zi agitată pentru majoritatea nativilor zodiacului
Sursa foto: Foto: seductionmeals.com
de M.Z.    |    16 Dec 2015   •   08:31

Zi de miercuri agitata pentru majoritatea nativilor zodiacului. Schimbarile pe plan profesional va afecteaza in mod direct si lipsa banilor incepe sa se faca simtita pentru unii nativi.

 
BERBEC
Berbecii incearca miercuri sa dea o serie de explicatii superiorilor lor, cu privire la niste alegeri pe care le-au facut in planprofesional. Din pacate, nu sunt deloc apreciati pentru ceea ce au facut.
 
TAUR
Taurii sunt somati miercuri sa plateasca o serie de datorii mai vechi, lucru ce ii arunca intr-un declin fincnair destul de puternic. Incearca spre seara sa gaseasca solutii pentru a iesi din acest impas.

GEMENI
Zi de miercuri perfecta pentru Gemeni! Au parte de vesti minunate pe plan profesional si totodata isi dau seama ca persoana iubita le este alaturi in absolut tot ceea ce intreprind. Nativii acestei zodii traies una dintre cele mai bune si mai frumoase perioade ale acestui an.
 
RAC
Racii au o zi de miercuri plina de fericire si bucurie! Nativii acestei zodii se bucura de o importanta suma de bani pe care au reusit sa o obtina, ceea ce ii face sa se simta foarte mandri de ei insisi.
 
LEU
Zi perfecta si pentru Lei miercuri, avand in vedere ca reusesc sa sistemeze detaliile unei afaceri care se va dovedi profitabila pe viitor. Nativii acestei zodii isi dau seama ca in sfarsit le surade norocul.

FECIOARA
Fecioarele au parte de un mic scandal la locul de munca, din cauza unui coleg sau o colega ce le pune bariere in jocul profesional. Vor trebui sa faca in asa fel incat sa medieze intreaga situatie.
 
Citiţi continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close