Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei – 17 decembrie. Taurii încep să se panicheze când îşi fac calcule

Horoscopul zilei – 17 decembrie. Taurii încep să se panicheze când îşi fac calcule

Horoscopul zilei – 17 decembrie. Taurii încep să se panicheze când îşi fac calcule
17 Dec 2015   •   08:50
O abordare logica a obiectivelor stabilite in cariera pare a fi cea mai buna cale de urmat astazi, insa tot efortul rational risca sa fie zadarnicit fie de imaginatia debordanta a multor nativi ai zodiacului, fie de lipsa de chef de munca din pragul sarbatorilor.
 
BERBEC
Berbecii sunt dispusi sa profite de prima oportunitate si sa spere la bine, fara sa ia in calcul eventualele consecinte. Desi stiu prea bine ca se expun anumitor riscuri, mai cu seama pe plan profesional daca nu-si indeplinesc sarcinile zilnice, Berbecii cauta modalitati de a se fofila in mod eficient si cu gratie. Nativii acestei zodii trebuie sa fie atenti la persoanele pe care le incomodeaza, care le poarta invidie caci tocmai acestea ar putea sa ii demaste in fata superiorilor.
 
TAUR
Taurii incep sa se panicheze cand isi fac calcule amanuntite cu privire la cheltuielile pe care trebuie sa le faca. Puse toate pe hartie, acestea depasesc posibilitatile financiare ale nativilor acestei zodii. Totusi, o temeinica prioritizare poate ajuta Taurii sa identifice cu exactitate cheltuielile de care nu se pot lipsi, in defavoarea celor neesentiale. In felul acesta, vor reusi sa se organizeze financiar mai bine.
 
GEMENI
Gemenii prezinta o imaginatie debordanta, vin cu idei creative, nonconformiste, insa fara prea mare aplicabilitate. Creativitatea ii ajuta sa se faca remarcati, dar conditia de baza pentru a li se oferi incredere pe termen lung este sa dovedeasca functionalitatea ideilor lor. Indicat ar fi ca nativii din Gemeni dea dovada de mai multa disciplina si, mai ales, prioritizare pe plan profesional.
 
RAC
Racii care au senzatia ca relatia cu o anumita persoana apropiata este pe punctul de a se schimba in rau ar trebui sa confrunte acea persoana cat de curand. Cel mai probabil vor descoperi ca aceasta nu este suparata pe ei, ci mai degraba ingrijorati pentru ei pe fondul unei situatii neplacute care risca sa ii compromita pe nativii din Rac. A da cartile pe fata si a discuta onest pot fi caile ideale pentru a aplanarea oricaror tensiuni.
 
LEU
Leii ar putea fi nemultumiti de lipsa de disponibilitate a cuiva foarte apropiat. Poate fi vorba de persoana iubita, de un parinte sau de o alta ruda foarte apropiata. Oricum ar fi, Leii ar putea fi chiar dezamagiti de comportamentul cuiva foarte drag care, in opinia lor, da dovada de neglijenta, chiar de nepasare crasa.
 
Citiţi continuarea pe Lyla.ro 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close