Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 5 aprilie. O zi în care Balanțele nu își găsesc echilibrul

Horoscopul zilei - 5 aprilie. O zi în care Balanțele nu își găsesc echilibrul

Horoscopul zilei - 5 aprilie. O zi în care Balanțele nu își găsesc echilibrul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    05 Apr 2016   •   08:54

Berbec 
Nu te mai gandi la trecut. Si, in acelasi timp, evita sa traiesti in viitor. Cat de curand, Venus va accesa energiile semnului tau solar si atentia ta va fi indreptata catre ceea tu ai de facut pentru tine insuti, pentru a-ti fi bine si pentru a te simti excelent. Carisma nu-ti lipseste, inspiratia de asemenea…

Taur 
O zi in care te concentrezi doar asupra unei singure idei. Obsesiva idee… Poate ca nu ar strica daca ai urma firul sfaturilor oferite de cei care-ti sunt prieteni, perspectiva din care acestia privessc evenimentele actuale este cu adevarat inedita.

Gemeni 
Ai deja nevoie de relaxare, desi timpul vacantelor inca nu s-a apropiat. Insa momentul asumarii responsabilitatilor inca nu a trecut. Probabil ca ar trebui sa “uiti” de activitatile recreationale si sa cauti noi solutii pentru a termina ceea ce ai inceput deja.

Rac 
Oricat de mult ti-ai dori, nu ii poti multumi pe toti. Ceea ce ai de facut este sa iti stabilesti noi limite, in asa fel incat sa nu mai fii deranjat de nemultumirile celor din jur, cu orice ocazie. O zi in care diferentele intre lumea ta interioara si contextul social din care faci parte sunt (cel putin) contrastante.

Leu 
Este posibil sa-ti fi imaginat ca poti avansa fara probleme, intr-o anumita directie. Din nefericire, insa, apar obstacole care iti stau in drum. In aceasta zi lasa-te inspirat si nu influentat, cel putin nu de sfaturile celor care iti sunt apropiati. Ocupa-te de propriul tau destin.

Astrolog Alina Cârciumărescu

Citiți continuarea pe astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close