Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 7 martie. Taurii fac impresie bună șefilor

Horoscopul zilei - 7 martie. Taurii fac impresie bună șefilor

Horoscopul zilei - 7 martie. Taurii fac impresie bună șefilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Mar 2016   •   08:55
Berbec
Interesante si frumoase sunt intalnirile si dialogurile cu prietenii. Mai ales cu femeile, astazi poti comunica usor si chiar ai putea petrece clipe placute la o discutie amicala pe teme comune, de larg interes. Ar fi bine sa cauti pe cineva din acest anturaj si sa organizezi o mica reuniune intr-un loc placut. Schimbul de pareri si idei va fi folositor si de bun augur. Asculta, zambeste, bucura-te de toate!
 
Taur
Esti bine sustinut de catre sefi, pentru ca le faci impresie buna din toate punctele de vedere. Totusi exista persoane in preajma ta care te sfatuiesc sa nu te culci pe laurii victoriei momentane. Remarcile lor te pot necaji, manifestand tendinta de a ignora total mesajul lor. Fii prudent, pentru ca succesele scurte duc mai departe la caderi spectaculoase. Tine cont si de parerile celorlalti!
 
Gemeni
Demersurile necesare unei calatorii sau unui program de studiu si instruire sunt binevenite, mai ales in orele diminetii. Unii iti pot obstructiona programul stabilit, motivand ca ar fi bine sa te concentrezi pe indatoririle profesionale sau parteneriale. Printre treburile cotidiene iti poti face timp sa te gandesti si la ale tale. Dupa-amiaza sunt momente bune penru a viziona un film bun.
 
Rac
Este rost de castiguri de la si prin altii. Fie primesti bani, cadouri sau favoruri, fie se pun acum bazele unei colaborari care, pe termen scurt, iti va aduce beneficii substantiale. Pe de alta parte, cheltuielile care se contureaza sunt legate de facturi, taxe, impozite sua alte tipuri de datorii catre diferite persoane. Chibzuieste fiecare ban si nu te avanta in planuri financiare promitatoare la prima vedere. 
 
Leu
Sunt momente bune pentru a discuta cu partenerul de viata sau de afaceri, planuri comune si remedieri necesare actiunilor aflate in desfasurare si care va privesc pe amandoi. Implicarea emotionala sau materiala in aceste dezbateri este paguboasa, de aceea fii prudent. Neplacerile financiare pandesc in umbra, astfel ca de la bani sau bunuri se poate contura o galceava pe termen lung.
 
Citiți continuarea pe jurnalul.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close