Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 9 octombrie. E timpul să te ocupi de tot ce ai amânat până acum

Horoscopul zilei - 9 octombrie. E timpul să te ocupi de tot ce ai amânat până acum

Horoscopul zilei - 9 octombrie. E timpul să te ocupi de tot ce ai amânat până acum
Sursa foto: Foto: www.1zoom.net
09 Oct 2015   •   08:56
Horoscop 9 octombrie. Berbec
E timpul sa te ocupi de toate sarcinile pe care le-ai amanat, de curatenie la birou, acasa sau in… minte. E o zi buna pentru activitati care necesita grija pentru detalii. Dar si pentru a te disciplina in tot ce faci si a deveni mai riguros inclusiv in ce priveste dieta si stilul de viata. Daca starea de sanatate ti-a dat batai de cap in ultima vreme, e clar ca e timpul sa schimbi unele obiceiuri, poate chiar sa incepi o cura de detoxifiere.

Horoscop 9 octombrie. Taur
Luna se afla astazi in Fecioara, ingrosand randurile formate deja de multele planete aflate in acest semn. Este o zi si o perioada a creativitatii, dar o creativitate organizata, pragmatica. Acum e important nu doar sa ai idei, ci si sa le alegi pe cele cu adevarat functionale si apoi sa le pui in practica. De astazi, Mercur revine in mers direct, asa ca incepi sa ai mai multa claritate si coerenta in ceea ce faci, mai ales in ce priveste proiectele profesionale.
 
Horoscop 9 octombrie. Gemeni
Pentru tine, totul pare sa se invarta in jurul vietii de familie si caminului. S-ar putea ca astazi sa te decizi sa incepi niste reparatii, renovari, reamenajari in locuinta sau la sediul firmei. E un moment propice si pentru a-ti redefini prioritatile si a te ingriji mai mult, din interior catre exterior. Sanatatea, in toate aspectele ei, primeaza acum. Dar si disciplina, curatenia, eficienta. 
 
Horoscop 9 octombrie. Rac
Exista multa forfota in zona comunicarii, negocierilor, schimburilor. Chiar daca unele relatii se cer inca ajustate, iar modul in care se deruleaza unele colaborari nu e deloc pe gustul tau, ai totusi resursele si abilitatea necesara sa intorci lucrurile in favoarea ta, daca esti dispus sa renunti si tu la unele puncte de vedere limitative si la unele rigiditati. In alta ordine de idei, Mercur revine astazi in mers direct si aduce claritate in toate chestiunile legate de raporturi familiale, casa, locuinta, securitate emotionala.
 
Horoscop 9 octombrie. Leu
Dupa multe deziluzii, una dupa alta, mai ales in ce priveste segmentul finantelor, e necesar sa-ti reconfigurezi activitatile profesionale, sa te repozitionezi fata de o serie de colaboratori si/sau angajati, sa devii mai disciplinat in primul rand in gandire, apoi in actiune. E timpul sa-ti vezi optiunile cu luciditate, fara inflorituri si fara sa te mai amagesti ca va veni un noroc de undeva din afara. Si sa-ti folosesti din plin calitatile. Multe se vor clarifica pentru tine, de azi incepand.

Citiţi continuarea aici

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close