Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei de 30 aprilie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt mai sensibili azi

Horoscopul zilei de 30 aprilie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt mai sensibili azi

Horoscopul zilei de 30 aprilie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt mai sensibili azi
Sursa foto: foto: captura Antena 3
30 Apr 2018   •   17:20

HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂȘCANU. Vrem multe, dar fără să cheltuim mare lucru, aproape deloc.

Cu alte cuvinte, obținem ce ne dorim prin intermediul altora. Poftele trebuie, însă verificate, pentru că unele sunt toxice. 

BERBEC: Colaborarea cu partenerul de viață sau alte persoane importante este esențială acum, pentru a ajunge la ceea ce vă doriți, fie că e vorba de bani, de tandrețe, de iubire sau de alte lucruri.

TAUR: Și ei se bazează pe parteneriate foarte solide în acest moment și știu să uzeze farmecul lor sau cine știe cum condiționează persoanele de la care obține ceea ce doresc.

GEMENI: Tebuie să muncească, dar numai prin cooperare și colaborare cu alții reușesc să bifeze obligațiile pe care le au în această zi, așa că trebuie să învețe să motiveze.

RAC: Au o zi a iubirii și a inspirației. Mare nevoie de tandrețe, de duioșie și de iubire. Sunt foarte pătimași, astăzi, așa că vor face daruri pentru a cuceri.

LEU: Căminul și casa sunt importante pentru ei astăzi și, probabil, că unii vor lenevi ceva mai mult sau deocamdată își fac strategii, își adună forțele și văd cum stau și îți apără poziția.

FECIOARA: Pot să-și pună în valoare cunoștințele acumulate - sunt atuurile lor extraordinare. Pe baza lor își croiesc un drum mai departe.

BALANȚA: Au cele ma bune aspecte din punct de vedere financiar. Banii vin tot din colaborare, pentru că așa este energia zilei. Însă, li se recunosc meritele și își pun în valoare atuurile.

SCORPION: Pentru că Luna le traversează semnul, sunt mult mai sensibili decât în alte zile, de aceea pot răspunde la provocări, dar, în același timp, își dau seama și lângă cine le este mai bine.

SĂGETĂTOR: O zi a comodității sau a menajării. Atenție și la sănătate, printre altele! Nu aveți voie să intrați în depozitele financiare - mai mult decât atât, unii pot depune la pușculița secretă.

CAPRICORN: Se bazează pe prieteni, astăzi, dar au și ei nevoie de dovezi de iubire. Pot fi puțin geloși, mai ales dacă în ultima vreme și-au neglijat partenerul sau au fost neglijați.

VĂRSĂTOR: O zi foarte bună în carieră, cu șanse mari să-și impresioneze superiorii sau să facă o figură importantă, frumoasă, acolo unde ei lucrează.

PEȘTI: Pot fi și ei apreciați, dar mai mult pentru valorile lor morale. Așa că, dacă țin un discurs sau critică pe cineva, dar cu argumente, vor găsi și susținători. Vești foarte bune de la superiori și pentru ei

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close