Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei. Săgetătorii pierd controlul, din cauza unor situații neașteptate

Horoscopul zilei. Săgetătorii pierd controlul, din cauza unor situații neașteptate

Horoscopul zilei. Săgetătorii pierd controlul, din cauza unor situații neașteptate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    01 Apr 2016   •   08:50

Berbec 
Esti pe ultima suta de metri in ce priveste incheierea unei etape de transformare, atat interioare cat si exterioare. Astazi, Luna in Capricorn iti aduce aminte de un subiect/capitol care are nevoie de ajustari, si anume cariera, statutul, afacerile, imaginea sociala. Nu prin control si incrancenare, ci prin atentie, acceptare si constienta.

Taur 
Te afli intr-o perioada in care e nevoie sa ai mai multa grija de tine, incepand cu sanatatea si terminand cu timpul pe care il aloci pentru relaxare. Unele relatii vor fi puse sub lupa si supuse schimbarilor. Vei realiza ca nimic nu e ce pare.  E timpul sa te intrebi cate lucruri alegi din bucurie si pasiune, si cate sunt doar compromisuri sau automatisme? E un moment excelent pentru a-ti revizui aspiratiile, alegerile si convingerile.

Gemeni 
Teama ca ai putea pierde ceva sau pe cineva te poate face sa accepti cu prea multa usurinta compromisuri. E necesar sa stii sa ceri sprijin si sa-l primesti, dar doar cand simti ca ai in fata ta persoana potrivita. Pe de alta parte, cu cat ai mai putine asteptari de la cei din jur, cu atat mai inspirat si puternic te vei simti.

Rac 
O zi in care multe dintre alegerile si actiunile unor parteneri vor iesi la suprafata, vor fi vizibile, iar tu vei sti care este urmatoarea mutare potrivita, mai ales daca sunt afaceri la mijloc, sau negocieri ale unor contracte. Totul este sa te confrunti cu realitatea pe care o vezi, in loc sa-ti astupi urechile si sa-ti acoperi ochii. Succesul depinde acum de abilitatea ta de a juca pana la capat, precum si de disponibilitatea de a renunta la ceva sau a innoi o anumita zona de viata.

Leu 
Dorinta de a detine controlul nu te va duce nicaieri, cel putin de aceasta data. Punand presiune pe lucruri si oameni, nu faci decat sa creezi si mai multa tensiune care se va resimti si in corp prin diverse disfunctionalitati. E o zi potrivita pentru  a avea grija de tine si de energia cu care insotesti gandurile si cuvintele. Stai in lumina si in credinta. Restul se aseaza, ai suficienta inspiratie.

Astrolog Nicoleta Svârlefus

Citiți continuarea pe astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close