Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 20 octombrie. Zi de marţi cu veşti care schimbă cursul normal al lucrurilor

Horoscopul zilei - 20 octombrie. Zi de marţi cu veşti care schimbă cursul normal al lucrurilor

Horoscopul zilei - 20 octombrie. Zi de marţi cu veşti care schimbă cursul normal al lucrurilor
Sursa foto: Foto: www.astrology.com.au
20 Oct 2015   •   08:47
Zi de marti foarte aglomerata in evenimente si vesti care schimba cursul normal al lucrurilor pentru toti nativii zodiacului.  
 
BERBEC 
Zi de marti speciala pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca au in sfarsit o rezolutie in relatia amoroasa. Mai precis, persoana iubita spune clar ce gandeste si afla unde se afla pe palierul dragostei.
 
TAUR
Taurii isi dau seama marti ca ar trebui sa faca in asa fel incat sa se impuna la locul de munca. Nativii acestei zodii pierd teren in fata unor colegi noi, iar acest lucru nu prea le convine. Din fericire, faptul ca sunt adevarati profesionisti ii scoate din impas.
 
GEMENI 
Zi de marti minunata pentru nativii din Gemeni, in urma unor vesti care-i fac sa fie cat se poate de increzatori in viitorul propriu. Nativii acestei zodii au de acum incolo numai reusite.
 
RAC 
Fericire maxima si armonie marti pentru nativii din Rac! Au aflat o veste incredibil de mare cu privire la starea lor financiara, care se va imbunatati considerabil de acum incolo. De acum incolo nativii acestei zodii vor reusi sa isi traiasca viata in mod linistit si echilibrat.

LEU
Leii au o zi de marti minunata si ei, datorita unor vestu foarte bune cu privire la un membru apropiat al familiei. Nativii acestei zodii se vor bucura de ajutor financiar de acum incolo, ceea ce ii va face sa se simta mai siguri pe situatia lor.
 
Citiţi continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close