Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 21 octombrie. O zi bună pentru comunicare şi crearea de conexiuni noi

Horoscopul zilei - 21 octombrie. O zi bună pentru comunicare şi crearea de conexiuni noi

Horoscopul zilei - 21 octombrie. O zi bună pentru comunicare şi crearea de conexiuni noi
Sursa foto: Foto: home.nvg.org
21 Oct 2015   •   08:46
Berbec
Luna in Varsator promite, pentru astazi, experiente inedite si intalniri cu oameni interesanti. Daca asteptai idei si inspiratie sau un proiect nou, acum e momentul. Se pare ca esti gata sa-ti asumi responsabilitatea unei schimbari, innoiri sau libertati in raport cu grupurile din care faci parte si cu proiectele pe care le-ai initiat.
 
Taur
Astazi este esential sa privesti lucrurile in perspectiva si nu doar pe termen scurt. Viziunea e centrul si samanta creatiei, indiferent ce ti-ai propus sa realizezi in privinta carierei si a implicarii in plan social. Este o etapa infloritoare pentru tine, acum, iar pentru asta e nevoie sa gandesti dincolo de tipare vechi si sa ai curajul de a imbratisa abordari noi.
 
Gemeni
O zi frumoasa promite Luna in Varsator, pentru tine. Daca vrei sa contribui la inflorirea unei relatii, a unui parteneriat, acum ai inspiratia si ideile necesare pentru a face asta. De asemenea, e important ca astazi sa te concentrezi mai mult pe ganduri constructive, solutii, idei, dorinte, pentru ca ai capacitatea de a materializa ceea ce intentionezi, rapid.
 
Rac
Astazi esti alchimist. Poti transmuta energia unei situatii, unui context partenerial, asezandu-l pe o directie noua si prospera. Stii exact cum sa te folosesti de resurse, e nevoie doar sa te concentrezi pe posibilitatile noi si nu pe ceea ce credeai ca e imposibil de realizat sau pe temerile care te blocheaza. Ai incredere in inspiratie, astazi, si apeleaza la sprijinul oamenilor potriviti pentru orice ai nevoie.
 
Leu
E timpul sa iesi in lume, sa te expui, chiar sa discuti pe tema unei colaborari noi sau a innoirii energiei in cadrul uneia vechi. Astazi, depaseste-ti limitele in gandire si ai curajul sa pasesti pe un taram nou de posibilitati. Chiar daca nu ai inca toate datele necesare si nu stii unde te va duce drumul, ai incredere!
 
Citiţi continuarea pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close