Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Taurii călătoresc peste hotare și avansează în carieră

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Taurii călătoresc peste hotare și avansează în carieră

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Taurii călătoresc peste hotare și avansează în carieră
de    |    26 Noi 2019   •   16:20

Orientările prioritare din horoscopul Taurului în luna decembrie 2019 sunt oportunități de a merge peste hotare sau a comunica cu persoane din alte țări, împrospătarea activității tale sociale, o efervescență rară în dragoste și un parcurs ascendent în carieră.

Încă de la debutul acestei luni, ai numeroase șanse în studii, în lărgirea ariei tale de cunoaștere, și în vizitarea unor locuri îndepărtate de casă ce-ți oferă prilejul de a-ți lărgi orizonturile culturale și spirituale. Ești, astfel, în măsură, să te desprinzi de un cerc relativ strâmt din punct de vedere social, să conștientizezi cum poți ajunge pe nivele mai înalte ale trăirii.

Această orientare poate include dezvăluirea unor secrete, mistere, despre zone ale lumii, vieții, ce îți păreau inaccesibile până acum.

Vibrațiile Lunii pline poziționate pe 12 decembrie 2019 în Gemeni te pun în gardă să comunici cât mai limpede cu cei din jurul tău. Sărbătorile de iarnă te pot mobiliza să pui semnul egalității între realitate și vise, dar nu te poți opri să iei în avans, daruri de preț exorbitante chiar pentru cei dragi!

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close