Antena 3 CNN Horoscop Lecții karmice pentru zodii

Lecții karmice pentru zodii

Lecții karmice pentru zodii
22 Noi 2017   •   18:25

Dacă până acum nu ai crezut în puterea karmei, ar fi bine să fii atentă la fiecare semn pe care ți-l arată. În funcție de zodia în care te-ai născut, vei primi o lecție de viață și o sarcină pe care trebuie să o îndeplinești, dacă vrei să trăiești în fericire, scrie clickpentrufemei.ro.
 

Berbec

Ai nevoie de mai multă credință! Se poate să te identifici cu un personaj cheie din Biblie care să te facă să reflectezi mai mult asupra condiției tale de muritor și asupra Divinității. E important să știi cine ești și să crezi într-o putere mai mare ca a ta, pentru a fi mulțumită de tot ceea ce primești.

Taur

Banii îți guvernează trecutul, prezentul și viitorul. Poate au fost momente în care ai fost extrem de săracă, poate au fost momente în care ai fost foarte bogată, însă oricum ar fi, trebuie să nu uiți de unde ai plecat și să descoperi adevărata însemnătate a banilor în viața ta.

Gemeni

Viața ta se învârte în jurul a două concepte: încredere și credință. Cu cât vei avea mai multă încredere în forțele proprii, cu atât vei găsi puterea de a crede în Univers și în Divinitate. E important să găsești un echilibru între cele două, pentru a fi împăcată cu tine însăți din punct de vedere spiritual.

Rac

Persoanele pe care le vei întâlni în această viață s-ar putea să fie reminescențe de la alte spirite din viața anterioară, căci karma ta se bazează pe sectorul relații. Fii atentă de cine te apropii și observă dacă ai cu adevărat o conexiune puternică. Vibrațiile negative îți vor sugera că e momentul să te îndepărtezi de persoanele pe care le considerai demne de încredere.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close