Antena 3 CNN Horoscop Luna Nouă în Capricorn face zodiile vulnerabile. Nativii care își vor trăda jumătatea

Luna Nouă în Capricorn face zodiile vulnerabile. Nativii care își vor trăda jumătatea

Luna Nouă în Capricorn face zodiile vulnerabile. Nativii care își vor trăda jumătatea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Ian 2018   •   10:16

Luna Nouă în Capricorn de pe 16 ianuarie 2018 este prima Lună Nouă din acest an. Acest eveniment va aduce multe schimbări în viața zodiilor și ne va determina să trecem la acțiune, nu doar să promitem.

Iată cum va face zodiile vulnerabile Luna Nouă în Capricorn:

Taur

Începând de astăzi, vei simți că te afli într-o dilemă romantică. Partea bună este că vei putea să te mobilizezi pentru a acționa în acest sens. Precautul Capricorn în Lună Nouă se află în a 9-a Casă a Orizonturilor în acest moment, arătându-ți care sunt beneficiile atunci când te concentrezi asupra scopurilor pe termen lung din viața amoroasă. Deși ești pregătită să începi un nou capitol pe plan sentimental cu o persoană de care te simți atrasă, este indicat să închei toate capitolele vechi înainte de a face acest pas, informează divahair.ro.

Scorpion

În această perioadă ai toate șansele să îți trădezi perechea. Luna Nouă în Capricorn te va distrage de la lucrurile care contează cu adevărat și te va face să fii destul de nesăbuită. Latura sexuală va prelua controlul asupra vieții tale și te va face să te pierzi în brațele altcuiva.

×
Subiecte în articol: zodii nativi
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close