Antena 3 CNN Horoscop Surprizele nu întârzie să apară! Cele 3 zodii care se îndrăgostesc pe loc în luna Martie

Surprizele nu întârzie să apară! Cele 3 zodii care se îndrăgostesc pe loc în luna Martie

Surprizele nu întârzie să apară! Cele 3 zodii care se îndrăgostesc pe loc în luna Martie
13 Mar 2018   •   14:36

Pentru cele 3 zodii inima începe să bată într-un ritm alert în această lună. Întâlnesc oameni pentru care în următoarele minute, sunt dispuşi să facă orice. Astrele anunţă fericire, bogăţie şi multă iubire pentru aceşti nativi zodiacali. 

Gemeni- horoscop Martie 2018

Pe plan sentimental se anunță realizări pentru cei singuri. Nu va fi însă totul roz, întreaga lună, pentru că vor exista și momente tensionate pe care trebuie să le gestioneze cu răbdare și calm. Încearcă să te relaxezi cu prietenii şi cu persoana pe care o placi.

Balanţă- horoscop Martie 2018

La sfârşitul acestei luni îţi vei întâlni dragostea! Cineva îţi face inima să bată puternic, dar ai grijă cum te aventurezi în această relaţie. Banii nu sunt o problemă, poţi face o escapadă la munte sau în străinătate, ai parte de venituri din mai ulte părţi

Rac- horoscop Martie 2018

Cineva din trecut se întoarce la tine. Sentimentele încep să apară din nou, şi totul o să meargă mai bine decât ţi-ai imaginat. Încearcă să dai o şansă, o sa fie surpriza vieţii tale, ba mai mult, un film, o cină romantică sau o plimbare nu strică, nu-ţi face griji în privinţa banilor, oricum vin şi pleacă!

Sursa: antenastars.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close