Antena 3 CNN Horoscop Trei zodii cu care merită să ai o relație

Trei zodii cu care merită să ai o relație

Trei zodii cu care merită să ai o relație
26 Dec 2017   •   12:25

Fără doar şi poate, fiecare semn astral are farmecul lui – însă când vine vorba de tehnici de seducție, doar câteva zodii excelează la acest capitol. Don Juan-ii zodiacului îl au pe vino-ncoace şi știu exact cum să acționeze ca să-ți pună inima pe jar, scrie clickpentrufemei.

Nativul Taur merge drept la țintă

Nativii se caracterizează printr-un simţ estetic ieşit din comun. Deşi sunt impulsivi şi vor totul deodată, cei născuți în zodia Taur ştiu să curteze o femeie, în aşa fel încât să se simtă deosebită. Nu o vor cuceri pas cu pas, ci îi vor spune de la bun început ce simt pentru ea şi ce îşi doresc pe viitor. Felor lor de a fi merge drept la țintă: obiectul iubirii lor se va simți flatat și va fi pe culmile fericirii. Pentru nativul Taur, femeia este pe primul loc în viaţă şi nimic altceva nu este mai important decât familia. Partenera trebuie să răspundă cu aceeași monedă, căci altfel fericirea se poate termina într-o clipă.

Bărbatul Gemeni te joacă pe degete

Iubitor de aventură şi de experienţe inedite, cel născut sub semnul Gemeni nu face rabat de la distracţie şi îşi găseşte optimismul chiar și în lucrurile mărunte. Deşi nu este cel mai chipeş dintre bărbaţi, este fermectător, inteligent, are lipici şi ademeneşte femeile într-o clipă. Unele îl adoră şi sunt fascinate de stilul lui de viaţă nonconformist, în timp ce altele suferă din dragoste şi suspină când îşi amintesc cum le-a părăsit. Nativul Gemeni fuge de compromisuri şi pereferă relaţiile de lungă durată, însă îi place să cucerească doar de dragul momentului. Adoră să aibă femeia la picioare şi să se joace cu mintea ei, să îi dea speranţe. Când se plictiseşte, își schimbă fără fasoane partenera, şi nimic nu l-ar opri să cucerească chiar şi două femei în acelaşi timp.

Nativul Leu te tratează ca pe o regină

Este permanent preocupat de aspectul său fizic şi încearcă să arate cât mai bine, pentru a-şi impresiona iubitele. Dacă îşi propune să cucerească o femeie, va face, cu siguranţă, daruri scumpe şi va folosi replici desprinse parcă dintr-un film siropos. Posesorul unui zâmbet irezistibil, cel născut în zodia Leului e capabil să facă victime în stânga şi-n dreapta. Dincolo de dorinţa sa de a epata, el se îndrăgosteşte foarte repede şi iubeşte sincer, pasional. În viziunea sa, femeia este întruchiparea unei zeiţe, pe care trebuie să o venereze în mod constant. El îi va îndeplini toate dorinţele, însă nu din postura de slujitor, ci tot din cea de zeu atotputernic. Viaţa lângă el se trăieşte în lux şi opulenţă.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close